skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Royal Blood – Hook, Line & Sinker

Μέσα από ένα συναυλιακό video clip μας παρουσιάζουν το νέο τους single.

Τίτλος τραγουδιού“Hook, Line & Sinker”

Καλλιτέχνης: Royal Blood

Μουσική / Στίχοι: –

Σκηνοθεσία: Ben Lowe for The Firepit

Από το album: “How Did We Get So Dark?”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του album του μουσικού duo Mike Kerr και Ben Thatcher, με τίτλο “Hook, Line & Sinker”. Οι Royal Blood, όπως ονομάζεται αυτή η hard-rock σύμπραξη, ετοίμασαν και μας παρουσιάζουν τον δεύτερο ολοκληρωμένο τους δίσκο, που θα περιλαμβάνει δέκα φρέσκες μουσικές επιλογές. Μπορεί το συγκρότημα από το Brington να είναι ενεργό από το 2013, ωστόσο έχει καταφέρει να συλλέξει έξι μουσικά βραβεία, ενώ το debut album τους, “Royal Blood”, που κυκλοφόρησε το 2014 απέσπασε αρκετές θετικές κριτικές.

Lights Out φέρει ως τίτλο το πρώτο single από το “How Did We Get So Dark?” album τους, για το οποίο στις 13 Απριλίου κυκλοφόρησαν το video clip του. Με σκοπό, λοιπόν, την προώθηση του album, οι Royal Blood έφεραν στην δημοσιότητα ακόμα μία δημιουργία τους. Ο λόγος γίνεται για το δεύτερο single “Hook, Line & Sinker”.

Στις 16 Μαΐου το εν λόγω τραγούδι, σε rock & garage ύφος, απέκτησε το δικό του video clip. O Ben Lowe for The Firepit υπογράφει την σκηνοθεσία μίας από τις χαοτικές ζωντανές εμφανίσεις που καταφέρνουν να πραγματοποιούν οι Royal Blood και που μπορείτε να απολαύσετε μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

Royal Blood - Hook, Line & Sinker

Back To Top