skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Steve Perry – No More Cryin’

Ο τραγουδιστής των θρυλικών Journey, Steve Perry κυκλοφορεί άλλο ένα νέο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“No More Cryin’”

Καλλιτέχνης: Steve Perry

Μουσική / Στίχοι: Steve Perry, Dan Wilson

Σκηνοθεσία: Jeff Coffman

Εταιρεία: Fantasy/Columbia

Από το LP: “Traces”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 5 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Steve Perry τραγούδησε για τους Journey κατά των χρόνων της τεράστιας εμπορικής κυριαρχίας της μπάντας, από το 1977 έως το 1987 (και στη συνέχεια για μερικά χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του ’90). Όμως, παρά την ιδιότητά του ως ενός από τους σπουδαίους “σκληρούς” του κλασικού rock, ο Perry έχει διατηρήσει χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια. Τον τελευταίο καιρό, όμως, ο Perry σχεδίαζε την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα. Τον περασμένο χρόνο συνάντησε σύντομα τους Journey κατά τη διάρκεια της εισαγωγής τους στο Rock And Roll Hall of Fame και πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο, solo τραγούδι.

Ο Perry ανακοίνωσε μαζί με αυτήν την κυκλοφορία και τον ερχομό του νέου του studio album που θα έχει τίτλο, “Traces” και αναμένεται στις 5 Οκτωβρίου. Θα είναι το πρώτο του album μετά από το “The Love of Strange Medicine” του 1994 και την παραγωγή του υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Thom Flowers ενώ θα περιλαμβάνει και μια διασκευή στο “I Need You” των Beatles.

Το album θα αποτελείται από 10 τραγούδια στην standard edition του, ενώ η US Deluxe Edition του θα έχει ακόμα πέντε τραγούδια!

Το πρώτο του δείγμα είναι το τραγούδι “No Erasin”, ενώ η συνέχεια του έχει τίτλο “No More Cryin'”. Το τραγούδι είναι ένα ακόμα rock track, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Grammy, τραγουδοποιό, Dan Wilson (πρώην τραγουδιστή των Semisonic). Στο video clip που συνοδεύει το τραγούδι, βλέπουμε -όπως και στο προηγούμενο- τον Perry στο studio, ερμηνεύοντας το τραγούδι του -πόση πρωτοτυπία πια-. Την σκηνοθεσία του ανέλαβε ο Jeff Coffman.

Steve Perry - No More Cryin'

Back To Top