skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | The Prodigy – Need Some1

Οι The Prodigy επέστρεψαν με το video clip για το νέο τους single “Need Some1”!

Τίτλος τραγουδιού“Need Some1”

Καλλιτέχνης: The Prodigy

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Σκηνοθεσία: Paco Raterta

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “No Tourists”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 2 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η κυκλοφορία ενός νέου single μεταξύ του trip festival Dour και του open party του Tomorrowland, δεν έκατσε άσχημα για το συγκρότημα των The Prodigy. Το πιο πρόσφατο album τους ήρθε το 2015, αλλά στο μεταξύ έκανε περιοδεία σε πιο τακτική βάση. Ωστόσο κάθε δισκογραφική τους κίνηση είναι πάντα επιτυχημένη και ευπρόσδεκτη αλλά μην ελπίζετε για ένα νέο “Voodoo People”

Το νέο τους τραγούδι έχει τίτλο “Need Some1” και ταυτόχρονα έχει αρκετά μελωδικούς ήχους, πιστούς στο big beat που τους έκανε γνωστούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς μια παλιά “αλεπού” δεν ξεχνάει τις πονηρές τακτικές της. Το τραγούδι εντείνεται περαιτέρω με μερικά επιπλέον στρώματα και μερικά μπερδέματα από kicks και traps, αλλά ποτέ δεν έρχεται πραγματικά σε μια ουσιαστική κορύφωση. Το τραγούδι προμηνύει το επόμενο studio album τους με τίτλο “No Tourists” που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου στα ψηφιακά -και μη- καταστήματα.

Το video clip του τραγουδιού είναι σε σκηνοθεσία του Paco Raterta, και απεικονίζει μια ομάδα κακών παιδιών της νύχτας να τριγυρνούν στους δρόμους ώσπου φτάνουν να προκαλέσουν τον πανικό με την μουσική τους όταν ξεκινούν να παίζουν σε κάποιο πάρτι… το clip το λες και πονοκέφαλο από τις πολύ γρήγορες και ασταθείς λήψεις του!

The Prodigy - Need Some1

Back To Top