skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Tosin Martyns – Baby

Ο Tosin Martyns επανέρχεται με το video clip του “Baby”!

Τίτλος τραγουδιού“Baby”

Καλλιτέχνης: Tosin Martyns

Μουσική / Στίχοι: Tosin Martyns

Σκηνοθεσία: Th. Mark

Εταιρεία: Th. Mark

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Η μουσική του Νιγηριανού, Tosin Martyns δεν έχει καμία σχέση με τον ήχο των περισσότερων Αφρικανών που φτιάχνουν μουσική στην Ελλάδα: Δεν κάνει hip-hop ούτε rap, αλλά έχει δημιουργήσει ένα δικό του μείγμα afrobeat και dancehall με στίχους που τραγουδάει ρυθμικά, φέρνοντας ένα urban αφρικάνικο αέρα στην dance σκηνή της Αθήνας.

Μόλις πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο“Ebony” και έχει έντονες αναφορές στις ρίζες του, την μουσική της Αφρικής που εκτίμησε όταν πήγε για πρώτη φορά επίσκεψη στην πατρίδα του. “Στην Ελλάδα ήρθα στην ηλικία των 2 μαζί με τη μητέρα μου και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ο πατέρας μου είχε έρθει ήδη εδώ. Το Tosin προέρχεται από το Οluwatosin. Σημαίνει «ο Θεός είναι αρκετός για μένα για να δοξάζω»”. Το Martins είναι το δεύτερό του όνομα, -το «ι» το αντικατέστησε με το “y” για να ξεχωρίζει από τον έτερο Νιγηριανό καλλιτέχνη με το ίδιο όνομα.

Μετά από μια σειρά από ανεξάρτητα singles όπως: “No Puedo” (with Rocfellaz & Goodfella feat.Raffie Raff), “Gimme” και την πρόσφατη συνεργασία του με τους G. Papa και Rocfellaz, με τίτλο “Criminal Dance” (του οποίου το video clip γυρίστηκε στη Λέσβο), ο Tosin επανέρχεται με ένα ακόμα οπτικοποιημένο και -επίσης- ανεξάρτητο single. Το “Baby” είναι το τραγούδι που τον βάζει για τα καλά πλέον στο μουσικό χάρτη της χώρας και είναι έτοιμο για “εκτόξευση”.  Το video clip του τραγουδιού είναι σε σκηνοθεσία του Th. Mark, ο οποίος υπογράφει επίσης τη μίξη και την παραγωγή του.

Tosin Martyns - Baby

Back To Top