skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Zayn – Entertainer

Ο Zayn επιστρέφει με το ολοκαίνουριο single και video clip του τραγουδιού “Entertainer”!

Τίτλος τραγουδιού“Entertainer”

Καλλιτέχνης: Zayn

Μουσική / Στίχοι: ZAYN, IIiana Nedialkova, Henrique Andrade & Alexandre Bursztyn

Σκηνοθεσία: N/A

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 23 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Το τελευταίο single του πρώην μέλους των One Direction, ZAYN , με τίτλο “Entertainer”, επιτέλους κυκλοφόρησε. Μετά από ένα teaser που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγες μέρες, ο Βρετανός τραγουδιστής κυκλοφόρησε την πλήρης εκδοχή του τραγουδιού καθώς και το συνοδευτικό του video clip με λίγες ώρες διαφορά.

Το “Entertainer” βρίσκει τον Zayn να τραγουδά αισθαντικά για τα παιχνίδια και τα ψέματα που έχει δεχτεί από την σύντροφό του, κάνοντας σαφές πως είναι ήδη αρκετά, αλλά και πως είναι αποφασισμένος να κερδίσει στη “μάχη” στην οποία τον έχει προκαλέσει.

Το video clip για το “Entertainer” είναι εξίσου σαγηνευτικό. Τοποθετημένο σε ένα gentleman’s club, ο Zayn μαγεύεται  από το χορό μιας κοπέλας, την οποία ερωτεύεται αλλά εκεί τον ταλανίζει στη σχέση που αναπτύσσεται εντός κι εκτός του club μέχρι που αρχίζει να κατανοεί πως δεν είναι μια γυναίκα, την οποία θα μπορέσει να έχει για πάντα στο πλευρό του. Το “Entertainer” αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που δημιουργήθηκε με τα προηγούμενα video clips του για τα τραγούδια “Dusk Till Dawn” και “Let Me”. 

Zayn - Entertainer

Back To Top