skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vincent Bueno – Instant Dose

O περσινός εκπρόσωπος της Αυστρίας στη Eurovision, Vincent Bueno παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο “Instant Dose”!

Τίτλος τραγουδιού“Instant Dose

Καλλιτέχνης: Vincent Bueno

Μουσική/Στίχοι: Vincent Bueno

Εταιρεία: Bueno Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Μετά την κυκλοφορία του single του «Walk on Water», ο εκπρόσωπος της Αυστρίας για τους διαγωνισμούς της Eurovision 2020/2021, Vincent Bueno, συνεχίζει με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Instant Dose».

Το τελευταίο single του Vincent, είναι πιο αισιόδοξο από το “Walk on Water”, το οποίο είναι σίγουρα ιδανικό για τα καλοκαιρινά playlists σας. Το τραγούδι, δίνει επίσης μια αίσθηση από τη δεκαετία του ’80, συνδυάζοντας τη με τα μοντέρνα ηλεκτρονικά στοιχεία που θυμίζουν δημιουργίες του The Weeknd.

Όταν κυκλοφόρησε το “Instant Dose”, ο Vincent αποκάλυψε ότι είναι ένα από τα τραγούδια που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown. Σύντομα αναμένεται και το συνοδευτικό music video του τραγουδιού!

Ο Vincent συμμετείχε για πρώτη φορά στην Eurovision το 2017, ως τραγουδιστής των Nathan Trent με το τραγούδι «Running on Air», που έφτασε στην 16η θέση. Το 2019, η ORF ανακοίνωσε ότι ο Vincent θα εκπροσωπούσε την Αυστρία στο διαγωνισμό του 2020 στο Ρότερνταμ. Παρά την ακύρωσή του, ανακοινώθηκε ότι θα εκπροσωπήσει εκ νέου την Αυστρία στο διαγωνισμό του 2021.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Vincent Bueno - Instant Dose

Back To Top