skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Viva Brother – Bastardo

Οι Viva Brother επέστρεψαν με άγριες διαθέσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Bastardo”

Καλλιτέχνης: Viva Brother

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 3 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Οι Viva Brother δεν έχουν περάσει και λίγα, εάν σκεφτεί κανείς τις δικαστικές διαμάχες, στις οποίες ενεπλάκησαν λόγω του ότι παραλίγο να υποκλέψουν το όνομα μίας άλλης μπάντας. Η ιστορία πάει μερικά χρόνια πίσω, όταν οι Viva Brother λέγονταν ακόμα Brother, αλλά παράλληλα με αυτούς υπήρχαν κι άλλοι Brother, οι οποίοι διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους, μέσω δίκης και τελικά κατάφεραν να διατηρήσουν το όνομά τους. Για τον λόγο αυτό, οι δεύτεροι σε χρονική σειρά Brother, μετονομάστηκαν σε Viva Brother.

Για την ιστορία, οι Viva Brother συστάθηκαν το 2010. Ωστόσο, διάφορες διενέξεις των μελών του συγκροτήματος οδήγησαν στο να διαλυθούν το 2012 και να επιστρέψουν ξανά στο προσκήνιο το 2017. Όχι μόνο επέστρεψαν, αλλά μαζί τους έφεραν και τις άγριες διαθέσεις τους, οι οποίες προβάλλονται μέσα από το νέο τους single, “Bastardo”.

Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί τον προπομπό του δεύτερου studio album του συγκροτήματος. Η πρώτη και μοναδική στα τόσα χρόνια ολοκληρωμένη δουλειά των britpop Viva Brother είχε έρθει το 2011 κι έχει τίτλο «Famous First Words». Η καλύτερη δυνατή θέση που κατάφερε να ‘ακουμπήσει’ το συγκρότημα ήταν η 34η των UK Album Charts. Το “Bastardo”, λοιπόν, μία δυναμική, rock σύνθεση, παρουσιάζει τους Viva Brother περισσότερο ώριμους και με νέες βλέψεις! Παράλληλα, το συγκρότημα οργάνωσε στις 6 Οκτωβρίου μία live, come back εμφάνιση στο The Garage του Λονδίνου!

Viva Brother - Bastardo

Back To Top