skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Weezer – A Little Bit of Love

Οι Weezer παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι “A Little Bit of Love”

Τίτλος τραγουδιού“A Little Bit of Love

Καλλιτέχνης: Weezer

Μουσική / Στίχοι: Rivers Cuomo, Wayne Wilkins, Dave Gibson, Jax

Εταιρεία: Crush Music/Atlantic Records

Από το EP: “SZNZ: Spring”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

Μετά από έξι μήνες και αφότου οι Weezer αποκάλυψαν για πρώτη φορά τα σχέδιά τους για το φιλόδοξο project τους «Seasons», η πρώτη δόση αυτού του κύκλου τραγουδιών θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή.

Τώρα έχοντας υιοθετήσει τον τίτλο “SZNZ”, η προσπάθεια που διαρκεί εδώ και ένα χρόνο βρίσκει τον Rivers Cuomo και την μπάντα του να κυκλοφορούν τέσσερα νέα EP μέσα στις επόμενες τέσσερις σεζόν. Το “SZNZ: Spring” θα κυκλοφορήσει πρώτο στις 20 Μαρτίου, ημέρα που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία. Πριν από την κυκλοφορία του EP, οι Weezer παρουσιάζουν το single “A Little Bit of Love”.

Μιλώντας για το project του “SZNZ” το 2021, ο Cuomo είπε: «Η άνοιξη είναι κάτι σαν μια χαρούμενη ψυχραιμία και μετά περνάμε στο dance rock, σαν ένα album στo στυλ των Strokes για το φθινόπωρο και μετά σε πιο λυπημένο ακουστικό στυλ, σαν εκείνο του Elliott Smith για τον χειμώνα” . Κάθε ένα από τα EPs θα περιλαμβάνει επίσης μια παρεμβολή μιας από τις πράξεις από το “The Four Seasons” του Vivaldi.

Το ΕP των οκτώ τραγουδιών “SZNZ: Spring” και μια αντίστοιχη σειρά εμπορικών προϊόντων είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία ήδη στο webstore των Weezer.

Μια μέρα μετά την κυκλοφορία του EP, στις 21 Μαρτίου, οι Weezer θα πραγματοποιήσουν την πρώτη από τις τέσσερις εποχικές εμφανίσεις τους στο “Jimmy Kimmel Live” πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του “A Little Bit of Love” ζωντανά.

Σύμφωνα με τους ίδιους, οι Weezer δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να δουλεύουν επάνω στα επόμενα EP, καθώς στοχεύουν να ηχογραφήσουν κάθε κυκλοφορία εντός της αντίστοιχης εποχής.

Weezer - A Little Bit of Love

Back To Top