skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Weezer – Beach Boys

Σε καλοκαιρινή διάθεση βρίσκονται οι Weezer και κυκλοφορούν το “Beach Boys”!

Τίτλος τραγουδιού“Beach Boys”

Καλλιτέχνης: Weezer

Μουσική / Στίχοι: Rivers Cuomo

Από το album: “Pacific Daydream”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Το alternative rock και power pop συγκρότημα από την Καλιφόρνια των Η.Π.Α. είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Beach Boys”. Πρόκειται για ακόμα ένα προωθητικό τραγούδι από τον επερχόμενο κι ενδέκατο σε σειρά δίσκο τους, “Pacific Daydream”. Το εν λόγω album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2017, μέσω των δισκογραφικών εταιρειών Atlantic Records και Crush Management.

Το lead single του δίσκου κυκλοφόρησε στις 16 Μαρτίου της χρονιάς που διανύουμε και δεν είναι άλλο από το “Feels Like Summer, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το Mexican Fender”. Αυτή τη φορά, οι διαφορετικοί κι εκκεντρικοί βάσει των δημιουργιών τους, Weezer, κυκλοφόρησαν το “Beach Boys”, το τρίτο κατά σειρά τραγούδι, με σκοπό την προώθηση του επερχόμενου δίσκου τους.

Η αγάπη του front-man του συγκροτήματος, Rivers Cuomo, για το alternative rock συγκρότημα από την California, Beach Boys φαίνεται πως αποτυπώθηκε στο νέο αυτό τραγούδι. Ο ιδιαίτερος ήχος τους συγκροτήματος, τόσο στο εν λόγω τραγούδι, όσο και στα λοιπά της tracklist του δίσκου επιβεβαιώνει τον λόγο για τον οποίο άλλαξαν τον αρχικό τίτλο του δίσκου “The Black Album” σε “Pacific Daydream”.

Weezer - Beach Boys

Back To Top