skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Westlife – Better Man

Οι Westlife στο νέο τους single, με τίτλο “Better Man”. Στη σύνθεση και τους στίχους του συναντάμε τον Ed Sheeran. Απολαύστε το!

Τίτλος τραγουδιού: “Better Man”

Καλλιτέχνης: Westlife

Μουσική / Στίχοι: Ed Sheeran, Fred Gibson, Steve Mac

Εταιρεία: Virgin EMI, Universal Music

Από το LP: Digital Single 

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Το δεύτερο single από την επερχόμενη και πολυ-αναμενόμενη δισκογραφική τους δουλειά κυκλοφόρησαν οι Westlife κι αυτό έχει τίτλο “Better Man”. Φαίνεται πως το τετραμελές boy-band που τόσο αγαπήθηκε στα τέλη της δεκαετίας των ‘90s και τις αρχές των ‘00s έχει επανέλθει με ‘άγριες’ διαθέσεις. Κοινό και κριτές έχουν ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα και μάλιστα το πρώτο single που κυκλοφόρησε το συγκρότημα για το 2019, “Hello My Love”, κατάφερε να φτάσει ως τη θέση Νο.2 των charts της Ιρλανδίας και της Σκωτίας. Έχοντας χρόνια πείρας στην πλάτη τους, οι Westlife δεν πάνε για το μέτριο.

Το “Better Man” δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από μία ανερχόμενη επιτυχία. Σε αυτό συνέβαλε στιχουργικά και μουσικά ο Ed Sheeran, τον οποία συναντάμε μαζί με τους Fred Gibson και Steve Mac πίσω από αυτό το εγχείρημα. Ο τελευταίος μάλιστα αποτελεί μία ‘δοκιμασμένη’ συμβολή, καθώς έχει αφήσει την υπογραφή του και στα hits του συγκροτήματος “Swear It Again”, “World of Our Own”, “Flying Without Wings” και “Hello My Love”. Οι Westlife επιλέγουν να μιλήσουν ακόμα μία φορά για τον έρωτα και για τις δεύτερες ευκαιρίες, θέματα ‘πιασάρικα’ στο ευρύ κοινό.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως πέρα από την πρωτότυπη εκδοχή του τραγουδιού, στη δημοσιότητα ήρθε και η ορχηστρική version του.

Westlife - Better Man

Back To Top