skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Why Don’t We – Love Back

Οι Why Don’t We είναι ξανά στις επάλξεις με το νέο τους single, “Love Back”!

Τίτλος τραγουδιού: “Love Back

Καλλιτέχνης: Why Don’t We

Μουσική / Στίχοι: Johnny Simpson, Kinetics, JHart, Jackson Foote, Daniel Seavey

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Το πενταμελές, βρετανικό συγκρότημα, Why Don’t We, που αποτελείται από τους Jack Avery, Corbyn Besson, Zach Herron, Jonah Marais και Daniel Seavey, παρουσίασε στις 6 Οκτωβρίου το ολοκαίνουριο digital single του. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Love Back”, το οποίο αποτελεί μία ανάλαφρη pop δημιουργία, με τα synths να ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Johnny Simpson, Kinetics, JHart, Jackson Foote και Daniel Seavey, ενώ τη διανομή του έχει αναλάβει η Atlantic Records.

Το τραγούδι συνοδεύτηκε εξαρχής με το lyric video του και οι Why Don’t We δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους γι’ αυτή την κυκλοφορία, έπειτα από αρκετό καιρό αποχής από τα μουσικά δρώμενα, μέσω μίας σχετικής τους ανάρτησης στα social media. Ο John Marai μάλιστα ανέφερε: “Κάναμε αυτό το τραγούδι σχετικά με το να μπορούμε να προχωρήσουμε. Προσπαθώντας να πείσουμε την διαφημιστική μας ότι χρειάζεται να κυκλοφορήσει όσο το δυνατόν το συντομότερο”.

Όσον αφορά τη θεματική του τραγουδιού, αυτή στρέφεται γύρω από τις/τους πρώην , ενώ αντανακλά στους χωρισμούς που έχουν προηγηθεί.

Why Don't We - Love Back

Back To Top