skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Why Don’t We – Unbelievable

Ακούστε το νέο single των Why Don’t We, με τίτλο “Unbelievable”!

Τίτλος τραγουδιού: «Unbelievable»

Καλλιτέχνης: Why Don’t We

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το L.P.: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ένα από τα αγαπημένα boy-bands του κοινού είναι ξανά κοντά μας! Οι Why Don’t We επέστρεψαν και μας παρουσιάζουν ακόμα μία ανεξάρτητη κυκλοφορία τους, με τίτλο “Unbelievable”. Πρόκειται για μία mid-tempo, pop δημιουργία, που κυκλοφόρησε ως follow-up του “I Don’t Belong in This Club”. Για χάρη του τελευταίου το πενταμελές group συνεργάστηκε με τον Macklemore κι έφτασε μέχρι τη θέση Νο.40 των single charts της Νέας Ζηλανδίας.

Όλα αρχικά προμηνύονταν τόσο ελπιδοφόρα για το συγκεκριμένο boy-band, στη πορεία όμως τα πράγματα έδειξαν ότι οι Why Don’t We κάνουν αργά και σταθερά βήματα, φοβούμενοι (;) να πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία του “Unbelievable”, το συγκρότημα ανακοίνωσε στο κοινό την επερχόμενη κυκλοφορία του. Το τραγούδι μιλάει για τις αμφιβολίες που μπορεί να έχει μία κοπέλα κατά τη διάρκεια μίας σχέσης, οι οποίες καμιά φορά απέχουν από την πραγματικότητα.

Από το 2018, οι Why Don’t We απασχόλησαν ιδιαιτέρως τα media με το νέο τους album, “8 Letters”, και αυτή την περίοδο συνεχίζουν την προώθησή του μέσω της περιοδείας τους. Μέχρι και τις 31 Αυγούστου το αμερικανικό συγκρότημα θα βρίσκεται στους δρόμους παρουσιάζοντας όλο του υλικό.

Why Don't We – Unbelievable

Back To Top