skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Whyte Horses – Next Year Will Be Mine

Οι Βρετανοί Whyte Horses με το όμορφο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους “Next Year Will Be Mine”!

Τίτλος τραγουδιού“Next Year Will Be Mine”

Καλλιτέχνης: Whyte Horses

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: CRC Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ένα μείγμα από indie-psych, cosmic folk και French-pop της δεκαετίας του 60 σε συνδυασμό με γλυκούς στίχους συνθέτουν το νέο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του βρετανικού συγκροτήματος των Whyte Horses, που έχει τίτλο “Next Year Will Be Mine”. To τραγούδι κυκλοφορεί ως digital single ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και ως 7” single στις 21 Δεκεμβρίου, από την CRC Records, έχοντας ως b-side την διασκευή του κλασσικού “Coldest Night of the Year” που πρώτο-κυκλοφόρησε από την Vashti Bunyan το 1968.

Το “Next Year Will Be Mine” είναι ένα αυθεντικό τραγούδι από τους Whyte Horses γεμάτο από χαρούμενα, εκκεντρικά στοιχεία, ενισχυμένο από πολλές χριστουγεννιάτικες καμπάνες και μελωδικές αρμονίες… μια εορταστική “θεραπεία” που θα ζεστάνει την καρδιά οποιουδήποτε ακροατή κατά την εορταστική περίοδο. Το τραγούδι υμνεί το τέλος της χρονιάς που φεύγει αλλά και την ελπίδα που κουβαλά η “αυγή” της χρονιάς που έρχεται.

Αμφότερα τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν στο Studio Humbug, στο νησί Isle of Wight και την παραγωγή τους υπέγραψε ο Boe Weaver.

Whyte Horses – Next Year Will Be Mine

Back To Top