skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Will Ferrell & My Marianne – Volcano Man (From “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”)

Ο  Will Ferrell και η My Marianne κυκλοφορούν το τραγούδι “Volcano Man” από το soundtrack της ταινίας “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”!

Τίτλος τραγουδιού: “Volcano Man”

Καλλιτέχνης: Will Ferrell & My Marianne

Μουσική / Στίχοι: Gustaf Holter, Christian Persson

Εταιρεία: Arista Records/Sony Music

Από το OST: “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαΐου 2020

Art-Cover:

To τραγούδι “Volcano Man” από την πρωτότυπη ταινία του Netflix, “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, μόλις κυκλοφόρησε. Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν οι Gustaf Holter και Christian Persson ενώ την ερμηνεία του ανέλαβαν ο ηθοποιός Will Ferrell που πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με κάποια ερμηνεύτρια, η οποία εμφανίζεται με το όνομα «My Marianne». όπως αποκαλύφθηκε αργότερα από το συνοδευτικό music video του τραγουδιού πρόκειται για την ηθοποιό, Rachel McAdams.

Το τραγούδι είναι διάρκειας μικρότερης του ενάμιση λεπτού και είναι πλέον διαθέσιμο για streaming και download ως digital single.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο David Dobkin και εκτός από τον Ferrell, πρωταγωνιστούν και οι: Rachel McAdams, Pierce Brosnan, Dan Stevens και Demi Lovato. Η κωμωδία παρουσιάζει την ιστορία δύο επίδοξων μουσικών που έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού στον κόσμο, μέσα από τον οποίο καλούνται να αποδείξουν το όνειρο που αξίζει είναι εκείνο για το οποίο πρέπει κανείς να παλέψει.

Will Ferrell & My Marianne - Volcano Man (From "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga")

Back To Top