skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Will Post – Wonderlust (from “The Kissing Booth 2” OST)

Γνωρίστε τον Will Post μέσα από το νέο του τραγούδι “Wonderlust” που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας “The Kissing Booth 2” του Netflix!

Τίτλος τραγουδιού: “Wonderlust”

Καλλιτέχνης: Will Post

Μουσική / Στίχοι: Will Post, Wallace Tallman

Εταιρεία: –

Από το OST: “The Kissing Booth 2”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές (και ρομαντικές) σκηνές στην νέα ταινία του Netflix, “The Kissing Booth 2”, είναι όταν η Elle και το φαινομενικά νέο της αμόρε, ο Marco, χορεύουν σε ένα αποκριάτικο πάρτι. Το τραγούδι που επενδύει μουσικά αυτή τη σκηνή ήταν το “Wonderlust” το οποίο, πολύ γρήγορα τράβηξε την προσοχή πολλών fans από τότε που εμφανίστηκε στο soundtrack της ταινίας. Το “Wonderlust” είναι μια όμορφη μπαλάντα που δημιουργήθηκε από έναν Αμερικανό καλλιτέχνη που ονομάζεται Will Post.

Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του ίδιου του Will Post σε συνεργασία με τον Wallace Tallman. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για τα τραγούδια “Wasteland” και “The Kindest Thing”, με τα οποία μας συστήθηκε ο ανερχόμενος τραγουδοποιός, το 2018!

Το “Wonderlust” είναι το τρίτο επίσημο -και ανεξάρτητο- single του Will Post, με το οποίο αναμένεται να μεγαλώσει αρκετά το fanclub του και να κατακτήσει ίσως αρκετά καλές θέσεις στα απανταχού charts!

Will Post - Wonderlust (from “The Kissing Booth 2” OST)

Back To Top