skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Will Young – Elizabeth Taylor

Ο Will Young μάς συστήνει την πιο δυναμική του μπαλάντα, με τίτλο “Elizabeth Taylor”!

Τίτλος τραγουδιού: “Elizabeth Taylor”

Καλλιτέχνης: Will Young

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Cooking Vinyl

Από το LP: “Crying on the Bathroom Floor”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Μόλις δύο μήνες έμειναν ως την επίσημη πρεμιέρα του ολοκαίνουριο studio album του Will Young, “Crying on the Bathroom Floor”, κι ο Βρετανός καλλιτέχνης μάς συστήνει ακόμη ένα single από αυτό. Το τραγούδι έχει τίτλο “Elizabeth Taylor” και οι σπαρακτικοί του στίχοι θα σε καταβάλλουν συναισθηματικά, όπως τον ίδιο. Μιλώντας για τον έρωτα, αλλά κι ό,τι αυτός συνεπάγεται, ο Young “ανοίγει” την καρδιά του στο κοινό κερδίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μερικούς ακόμη πόντους.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 26 Μαΐου κι αποτελεί το follow-up του lead single του δίσκου, “Daniel”. Το τελευταίο με τη σειρά του είναι μία διασκευή στο τραγούδι της Natasha Khan, γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Bat for Lashes.

Πέρα από την κυκλοφορία του όγδοου studio album του, ο Will Young έχει ήδη προγραμματίσει τις επόμενες και μετά-COVID-19 live εμφανίσεις του, οι οποίες πρόκειται να ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου από το Cardiff. Κατά τη διάρκεια αυτών θα ακουστούν μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες τους, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται τα “Anything Is Possible”, “Evergreen”, “Leave Right Now” και “Jealousy”.

Will Young - Elizabeth Taylor

Back To Top