skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | WILLOW – hover like a GODDESS

Απολαύστε το νέο single της WILLOW, “hover like a GODDESS”!

Τίτλος τραγουδιού“hover like a GODDESS”

Καλλιτέχνης: WILLOW

Μουσική / Στίχοι: Chris Greatti, WILLOW

Εταιρεία: MSFTSMusic / Roc Nation Records

Από το LP: “Coping Mechanism”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Η Willow ανακοίνωσε το πέμπτο studio album της, “CopingMechanism”, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία. Η κυκλοφορία σηματοδοτεί τη συνέχεια του εγχειρήματος της 21χρονης τραγουδίστριας “Lately I Feel Everything” του 2021.

Η προπαραγγελία του album φτάνει την ίδια στιγμή που η Willow κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, “Hover Like a Goddess”. Στο visualizer που συνοδεύει το τραγούδι η Willow τραγουδά έξω στο σκοτάδι, κοιτάζοντας περιστασιακά μια αόρατη παρουσία φορώντας ένα ζευγάρι μαύρες μπότες. Το τραγούδι απευθύνεται στο εξαιρετικά βασανιστικό συναίσθημα του πόθου, περικλείοντας τα φρενήρη και γεμάτα λαχτάρα συναισθήματα της ανεξέλεγκτης επιθυμίας.

Η Willow μίλησε πρόσφατα με το Rolling Stone στο Lollapalooza και συζήτησε τις επιρροές και τις ελπίδες της για το τι μπορεί να κερδίσει το κοινό από τη μουσική της καριέρα. “Θέλω οι άνθρωποι να σκέφτονται ‘Η Willow έκανε πάντα αυτό που είχε στην καρδιά της και πάντα ήθελε να εμπνεύσει τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που είχαν στην καρδιά τους. Παρόλο που μπορεί να μην ήταν το φλιτζάνι του τσαγιού μου κάποια στιγμή, ήταν ακόμα το φλιτζάνι του τσαγιού μου λόγω του ποιος είναι ως άνθρωπος’”, είπε. “Θέλω απλώς οι άνθρωποι να νιώσουν την αγάπη μου”.

WILLOW - hover like a GODDESS

Back To Top