skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Within Temptation – Entertain You

Οι Within Temptation κυκλοφορούν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Entertain You

Καλλιτέχνης: Within Temptation

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Within Temptation

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Οι Within Temptation μόλις κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο single, με τίτλο “Entertainment You”, που ακολουθεί το έβδομο studio album της μπάντας, “Resist”, του 2019.

“Τόσο στη μουσική βιομηχανία όσο και στον κόσμο γύρω μας, βλέπουμε τόσα πολλά πράγματα να αλλάζουν και αυτό μας εμπνέει δημιουργικά”, λέει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Sharon Den Adel. «Πάντα ήμασταν μια μπάντα που αγκαλιάζει την αλλαγή και αυτό το τραγούδι το δείχνει περισσότερο από ποτέ, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά. Για πολλούς, το τραγούδι θα είναι σοκαριστικό».

Οι στίχοι του “Entertainment You” περιστρέφονται γύρω από την παρόρμηση για αυτο-ικανοποίηση εις βάρος των άλλων.

Με την κυκλοφορία του νέου τους single, οι Within Temptation, ξεκίνησαν μια νέα περιπέτεια, κάνοντας αυτό το τραγούδι ανεξάρτητα. Σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη ψηφιακή κοινωνία, είναι πλέον δυνατή η δημιουργία νέων τραγουδιών και η κυκλοφορία τους σχεδόν αμέσως στο κοινό. Με αυτήν τη γρήγορη παρακολούθηση, το συγκρότημα θα είναι σε θέση να επιδοθεί στη δημιουργική του διαδικασία χωρίς παραγωγή ή χρονικούς περιορισμούς και να κυκλοφορήσει νέα μουσική αρκετά πιο γρήγορα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τόσο το συγκρότημα όσο και οι θαυμαστές να βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της νέας εμπνευσμένης και φρέσκιας μουσικής.

Within Temptation - Entertain You

Back To Top