skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Within Temptation – The Fire Within (from “Iron Maiden: [Legacy Of The Beast” Video Game)

Οι Within Temptation κυκλοφόρησαν το “The Fire Within” από το επερχόμενο album τους “Forgotten Songs”!

Τίτλος τραγουδιού“The Fire Within

Καλλιτέχνης: Within Temptation

Μουσική / Στίχοι: Daniel Gibson, Robert Westerholt, Sharon Den Adel

Εταιρεία: Force Music Recordings

Από το LP: “Forgotten Songs”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

Οι Ολλανδοί heavy rockers Within Temptation κυκλοφόρησαν ένα νέο single, το “The Fire Within”. Το συγκρότημα δήλωσε σχετικά με το τραγούδι: “Πίσω στο 2019 γράψαμε το ‘The Fire Within’, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ σε δίσκο. Ωστόσο, για να φωτίσουμε τη γιορτινή σας διάθεση του Δεκεμβρίου, αποφασίσαμε να το κυκλοφορήσουμε ως αυτόνομο τραγούδι! Απολαύστε!”

Μιλώντας στο “Metal XS” του Riff X, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Sharon Den Adel, εξήγησε πώς ξεκίνησε το “The Fire Within”. Είπε: “Το ηχογραφήσαμε σε περιόδους κορωνοϊού. Και το κυκλοφορούμε τώρα για το παιχνίδι με τους IRON MAIDEN, [τη συνεργασία μας με] το παιχνίδι “Iron Maiden: [Legacy Of The Beast” για κινητά. Αυτό είναι ένα τραγούδι που δεν τα κατάφερε για το επόμενο album. Άρα μας αρέσει το τραγούδι, αλλά έχει μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Και έχει να κάνει με το να κρατάς τα πράγματα αληθινά. To ‘The Fire Within’ [είναι] αυτό που σε οδηγεί, αυτό που σε κάνει να νιώσεις τα περισσότερα. Αυτό είναι το τραγούδι”.

Το single 7 ινστών “The Fire Within” περιλαμβάνει τόσο τη single όσο και την instrumental έκδοση του τραγουδιού και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία ως περιορισμένη έκδοση 666 μεμονωμένων αριθμημένων αντιτύπων σε πορτοκαλί βινύλιο στο μουσικό κατάστημα των Within Temptation

Within Temptation - The Fire Within

Back To Top