skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Woodkid – Pale Yellow

Ακούστε τον Woodkid στο νέο του single “Pale Yellow”!

Τίτλος τραγουδιού: “Pale Yellow”

Καλλιτέχνης: Woodkid

Μουσική/Στίχοι: Woodkid

Εταιρεία: Island Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Έπειτα από την εμβληματική δημιουργία του που ακούει στο τραγούδι “Goliath”, ο Γάλλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Woodkid, επιστρέφει με νέο single. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Pale Yellow”, μία art-pop δημιουργία της οποίας τους στίχους και τη μουσική ανέλαβε ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Μαζί με το τραγούδι, στις 12 Ιουνίου κυκλοφόρησε και το lyric video αυτού, στο οποίο παρακολουθούμε τον Woodkid να “παίζει” με τον φακό, όσο περιστρέφεται γύρω του και να γίνεται “ένα” με τα special effects.

Όπως όλα δείχνουν ο Woodkid φαίνεται να έχει μπει στο studio με σκοπό την προετοιμασία του δεύτερου studio album του, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Όσον αφορά τον ντεμπούτο δίσκο του, αυτός κυκλοφόρησε στις 18 Μαρτίου του 2013 και φέρει ως τίτλο “The Golden Age”. Ο δίσκος σηματοδότησε ένα σημαντικό “σταθμό” στην καριέρα του καλλιτέχνη, ενώ αναδείχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα “πλατινένιος” βάσει των πωλήσεων και των streams του.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι η πρώτη, ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη, του χάρισε δύο υποψηφιότητες στα βραβεία Grammy.

Woodkid - Pale Yellow

Back To Top