skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | WRS – Llámame (ESC 2022: Romania 🇷🇴)

Ο WRS θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία στη Eurovision 2022 με το τραγούδι τους “Llámame”

Τίτλος τραγουδιού: “Llámame”

Καλλιτέχνης: WRS

Μουσική/Στίχοι: Andrei Ursu, Cezar Gună, Alexandru Turcu, Costel Dominteanu

Εταιρεία: Global Records

Από το LP: “Eurovision Song Contest 2022”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Ο WRS κέρδισε το τελικό «Selecţia Naţională» της Ρουμανίας και θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο με το τραγούδι “Llámame”. Το αποτέλεσμα καθορίστηκε κυρίως από μια κριτική επιτροπή (83%), αλλά και από την ψηφοφρία του κοινού (17%).

Ο Andrei Ionuț Ursu, ή απλά WRS, είναι ένας 29χρονος Ρουμάνος χορευτής, τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής υποστηρίζοντας άλλους καλλιτέχνες όπως η Inna και συμμετείχε σε μια χορευτική ομάδα ρουμανικών προγραμμάτων. Τον Ιανουάριο του 2020, υπέγραψε με μια δισκογραφική εταιρεία και έγινε επίσημα ο WRS. Το πρώτο του τραγούδι «Why» γνώρισε μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube. Ο WRS δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το πρώτο του studio album.

Tο “Llámame” είναι γραμμένο στα αγγλικά και στα ισπανικά από τον ίδιο τον Andrei Ursu σε συνεργασία με τους Cezar Gună, Alexandru Turcu και Costel Dominteanu.

Η Ρουμανία με τον WRS θα διαγωνιστείο στο 2ο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision την Πέμπτη 12 Μαΐου που θα πραγματοποιήθει στο PalaOlimpico στο Τορίνο της Ιταλίας.

WRS - Llámame (ESC 2022: Romania 🇷🇴)

Back To Top