skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | X Ambassadors – Adrenaline

Οι X Ambassadors παρουσιάζουν το νέο τους single, με τίτλο “Adrenaline”!

Τίτλος τραγουδιού: “Adrenaline

Καλλιτέχνης: X Ambassadors

Μουσική / Στίχοι: Adam Levin, Andrew Wells, Casey Harris, Sam Harris

Εταιρεία: KIDinaKORNER/Interscope Records

Από το LP: “The Beautiful Liar”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου και τέταρτου κατά σειρά studio album τους, οι X Ambassadors συνεχίζουν να μάς συστήνουν το νέο τους υλικό κι έπειτα από την παρουσίαση των singles “My Own Monster” και “Okay”, στο φως της δημοσιότητας δίνουν ακόμη μία δημιουργία τους.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Adrenaline”, το οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως ένα γεμάτο ενέργεια anthem, μέσω του οποίου οι X Ambassadors περιγράφουν όλη τη διαδικασία που βιώνει ένας άνθρωπος όταν ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Adam Levin, Andrew Wells, Casey Harris και Sam Harris.

Με σκοπό την προώθηση του τραγουδιού, ο frontman του συγκροτήματος, Sam Harris, προσπάθησε να ξεπεράσει τα όριά του και το κατάφερε. Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική δημοσίευση ενός video στο Facebook, θα δούμε τον καλλιτέχνη να κάνει sky diving, ένα extreme sport που σίγουρα σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η επίσημη πρεμιέρα του δίσκου, “The Beautiful Liar”, θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου μέσω της KIDinaKORNER και Interscope Records.

X Ambassadors - Adrenaline

Back To Top