skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | X Ambassadors – Don’t Stay

Οι X Ambassadors πειραματίζονται με νέα μουσικά είδη στο νέο τους τραγούδι, “Don’t Stay”!

Τίτλος τραγουδιού“Don’t Stay”

Καλλιτέχνης: X Ambassadors

Μουσική / Στίχοι: Zach Skelton, Ryan Tedder, X Ambassadors

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 2 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία κυκλοφορία του αμερικανικού συγκροτήματος X Ambassadors, μέλη του οποίοι είναι ο τραγουδιστής Sam Harris, ο μουσικός στα πλήκτρα Casey Harris και ο drummer Adam Levin. Από το 2009, οι X Ambassadors έχουν φροντίσει να έχουν εδραιωθεί στο μουσικό προσκήνιο με δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, αλλά και hit singles όπως τα “Jungle”, “Renegades” και “Unsteady”.

Οι X Ambassadors είναι και πάλι μαζί μας, έπειτα από τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους “Joyful” και “Ahead of Myself”, με ένα νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Don’t Stay”. Όπως και στο προηγούμενο, “Joyful”, έτσι και σε αυτό το αμερικανικό συγκρότημα δίνει μεγάλη βάση στα φωνητικά, που φέρουν gospel ηχοχρώματα, ενώ ο Sam Harris μας καθηλώνει με τα δυναμικά επίσης φωνητικά του. Το ρυθμικό “Don’t Stay” κυκλοφόρησε στις 2 Ιανουαρίου, με την μουσική και τους στίχους του να ανήκουν στα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος.

Ρυθμικά synths και κρουστά έχουν τον κυρίαρχο ρόλο για ακόμα μία φορά, υποδηλώνοντας πως οι X Ambassadors δεν αποτελούν ένα συμβατικό alternative rock συγκρότημα. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν κυκλοφορήσει ψηφιακά αρκετά singles, ήρθε η ώρα όμως να απολαύσουμε από το αμερικανικό συγκρότημα την νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Εν αναμονή, λοιπόν, μέχρι τα επόμενα βήματά τους, απολαύστε το μελωδικό και συναισθηματικό “Joyful”.

X Ambassadors – Don’t Stay

Back To Top