skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | X Ambassadors – My Own Monster

Οι X Ambassadors επέστρεψαν με το ολοκαίνουριο single τους, “My Own Monster”!

Τίτλος τραγουδιού: “My Own Monster

Καλλιτέχνης: X Ambassadors

Μουσική / Στίχοι: X Ambassadors

Εταιρεία: KIDinaKORNER/Interscope Records

Από το LP: “The Beautiful Liar”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Το εμπορικά επιτυχημένο συγκρότημα, X Ambassadors, είναι ξανά στις επάλξεις με το νέο του single, το οποίο αποτελεί τον προάγγελο της επερχόμενης, δισκογραφικής του δουλειάς. Ένα σκοτεινό και σχεδόν κινηματογραφικό τραγούδι παρουσίασε το alternative rock συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη στο κοινό του, με τίτλο “My Own Monster”, με τη διανομή του να πραγματοποιείται από τις 11 Ιουνίου μέσω της KIDinaKORNER/Interscope Records/Polydor. Ως ένα ατμοσφαιρικό ψυχόδραμα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το τελικό αποτέλεσμα, με τις pop αναφορές να συμπληρώνουν άρτια τα γνώριμα rock στοιχεία του συγκροτήματος.

Όσον αφορά τη θεματική του τραγουδιού, αυτή είναι βασισμένη σε μία αφήγηση που εξετάσει θέματα, όπως η αποξένωση, το συναισθηματικό ρίσκο και την επιθυμία την απελευθέρωσης από κάθε είδους πόνο. Μάλιστα, ο front-man του συγκροτήματος, Sam Harris, ανέφερε σε σχετικές του δηλώσεις: “Είναι ένα τραγούδι για κάποιον που έχει μία φωνή μέσα στο κεφάλι του. Υπάρχει κάτι διαβολικό με αυτή τη φωνή, αλλά το άτομο προσελκύεται από αυτό κι τελικά αποφασίζει ‘Ας αγκαλιάσω αυτό το απαίσιο πράγμα, ας το αφήσω να είναι ο καλύτερός μου φίλος κι ας με προστατέψει. Τι θα μπορούσε να συμβεί;”

Το “My Own Monster” αποτελεί το lead single του πολυ-αναμενόμενου δίσκου του group, “The Beautiful Liar”, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

X Ambassadors – My Own Monster

Back To Top