skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | X Ambassadors – OPTIMISTIC

Το τριμελές συγκρότημα, X Ambassadors, μάς παρουσιάζει το νέο του single, “OPTIMISTIC”!

Τίτλος τραγουδιού: “OPTIMISTIC”

Καλλιτέχνης: X Ambassadors

Μουσική / Στίχοι: Adam Levin, Casey Harris, Ross Golan, Sam Nelson Harris

Εταιρεία: KIDinaKORNER/Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του τρίτου κατά σειρά studio album των X Ambassadors, με τίτλο “Orion”. Το τριμελές συγκρότημα αποτελούμενο από τους Sam Harris, Casey Harris και Adam Levin παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, με τίτλο “OPTIMISTIC”. Ακολουθώντας την βασική γραμμή τους που ‘μιλάει’ για θετική σκέψη, το εν λόγω τραγούδι προσπαθεί να παροτρύνει το κοινό να είναι αισιόδοξο. Μιλώντας για την ρατσιστική συμπεριφορά του Donald Trump, αλλά και την κακή μεταχείρισή του από τον πατέρα του, οι X Ambassadors θεωρούν πως η γενικότερη κοινωνική κατάσταση είναι η αιτία που ο κόσμος έχει ‘χάσει’ τον ύπνο και την αισιοδοξία του.

Ο θυμός του Sam Harris αποτυπώνεται στην ερμηνεία του κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ενώ το τελικό αποτέλεσμα καταλήγει να είναι ένα μανιφέστο γεμάτο από κατηγορίες κι αναζητήσεων του ‘τί φταίει’. Πρόκειται για μία alternative-rock δημιουργία τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Adam Levin, Casey Harris, Ross Golan και Sam Nelson Harris.

“Χρειάζεται να συνεχίσουμε αυτές τις συζητήσεις. Σχετικά με την αποτροπή της ένοπλης βίας. Με το να διατηρηθούν οι οικογένειες ενωμένες. Με την προστασία των δικαιωμάτων αναπαραγωγής των γυναικών” αναφέρει σε σχετικές του δηλώσεις ο front-man του συγκροτήματος Sam Harris.

X Ambassadors - OPTIMISTIC

Back To Top