skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Yanni – Ladyhawk

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Yanni παρουσιάζει τη νέα του σύνθεση με τίτλο “Ladyhawk “!

Τίτλος τραγουδιού“Ladyhawk”

Καλλιτέχνης: Yanni

Μουσική: Yanni

Εταιρεία: YanniWorks

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Μια ολοκαίνουρια σύνθεση κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Yanni, υπό τον τίτλο “Ladyhawk”. Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη δημιουργία καθώς ο Yanni τη συνέθεσε για την αγαπημένη του κόρη Krystalán. Η ίδια δηλώνει αφηγήτρια ιστοριών ενώ επαγγελματικά έχει γίνει γνωστή ως φωτογράφος και μουσική παραγωγός, πάντα στο πλευρό του πατέρα της αλλά και άλλων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.

Ο Yanni εξηγεί στο συνοδευτικό του μήνυμα για τη σύνθεση αυτή: “Αυτό το τραγούδι γεννήθηκε μέσα από αγάπη. Έπαιζα πιάνο για την κόρη μου, για την οποία έχω ένα παρατσούκλι. Την αποκαλώ ‘ladyhawk’*  γιατί είναι ο φύλακας-άγγελός μου. Με προσέχει. Έχουμε ένα απίστευτο δέσιμο και είμαι τυχερός που έχω μια κόρη σαν την Krystalán, την ladyhawk μου. (Το τραγούδι) Απλά γεννήθηκε μέσα σε μια στιγμή. Για εμένα το “Ladyhawk” αντανακλά αγάπη, έμπνευση, φαντασία, δημιουργία και ομορφιά”. 

To τραγούδι αποτελεί μια ανεξάρτητη κυκλοφορία και είναι ήδη διαθέσιμο μέσα από όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες streaming και download. To “Ladyhawk” συνοδεύεται από ένα music video που είναι φτιαγμένο από πλάνα από το προσωπικό αρχείο του μεγάλου συνθέτη, με χαμογελαστές στιγμές με την κόρη του αλλά και από την τελευταία του περιοδεία!

* ladyhawk: είναι ένα άτομο που μπορεί να παρέχει την αγάπη και τη γαλήνη για να δημιουργήσει την ασφάλεια μιας “φωλιάς” μέσα στην οποία ο αποδέκτης μπορεί να ακολουθήσει ένα σαφές πρότυπο χωρίς να χρειάζεται να λάβει σοβαρές αποφάσεις. 

Yanni - Ladyhawk

Back To Top