skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Yebba – October Sky

Η Yebba παρουσιάζει το νέο της digital single, “October Sky”, από το επερχόμενο studio album της, “DAWN”!

Τίτλος τραγουδιού“October Sky”

Καλλιτέχνης: Yebba

Μουσική / Στίχοι: YEBBA

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “DAWN”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου, με τίτλο “DAWN”, η Βρετανή τραγουδίστρια Yebba παρουσιάζει ακόμη ένα single από αυτόν. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “October Sky”, το οποίο αποτελεί μία μελωδική, indie pop μπαλάντα, σε μουσική και στίχους της ίδιας της τραγουδίστριας. Όσον αφορά την παραγωγή του τραγουδιού, αλλά και του δίσκου εν γένει, θα συναντήσουμε τον πιστό συνάδελφο της Yebba και πασίγνωστο παραγωγό και καλλιτέχνη, Mark Ronson.

Το album “DAWN” θα είναι έτοιμο για να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου μέσω της RCA Records και συνολικά θα ακούσουμε δώδεκα δημιουργίες, ανάμεσα στις οποίες θα συναντήσουμε συνεργασίες με τους A$AP Rocky και Smino.

Για την ιστορία, αξίζει να θυμίσουμε πως η Yebba έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τα φωνητικά που παρείχε στον Chance The Rapper για το τραγούδι “Same Drugs” το 2016, ενώ ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική βιομηχανία με το single “Evergreen”. Στη σύντομη solo καριέρα της, την Yebba έχουν επιλέξει για να συμπράξουν μαζί της καλλιτέχνες, όπως ο Sam Smith, ο προαναφερθέν Mark Ronson, ο Stormzy, αλλά κι ο Ed Sheeran.

Yebba - October Sky

Back To Top