skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | YUNGBLUD – god save me, but don’t drown me out

Ο YUNGBLUD στο νέο του single “god save me, but don’t drown me out” από το νέο του album, “Weird!”

Τίτλος τραγουδιού“god save me, but don’t drown me out

Καλλιτέχνης: YUNGBLUD

Μουσική / Στίχοι: Zakk Cervini, Chris Greatti, YUNGBLUD

Εταιρεία: Locomotion Records

Από το LP: “Weird!”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Το νέο του single κυκλοφόρησε ο YUNGBLUD στις 17 Σεπτεμβρίου με τίτλο “god save me, but don’t drown me out”, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή των Zakk Cervini, Chris Greatti, καθώς και του ίδιου του τραγουδιστή. Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε έπειτα από το “Lemonade” για το οποίο συνεργάστηκε με τον Denzel Curry και το οποίο φημολογούταν πως θα αποτελέσει το lead single του νέου του δίσκου. Ωστόσο, όχι μόνο δεν αποτελεί το lead single, αλλά δεν περιλαμβάνεται καν στην επίσημη tracklist αυτού.

Το “god save me, but don’t drown me out”, λοιπόν, αποτελεί τον προπομπό της επερχόμενης, δισκογραφικής του δουλειά. Αυτή θα φέρει ως τίτλο “Weird!” και θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου ως το follow-up του “21st Century Liability”, το οποίο έκανε την εμφάνισή του πριν από δύο χρόνια.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Dominic Harrison -όπως είναι το πραγματικό του όνομα- προώθησε μέσω των social media τον επερχόμενο δίσκο του, παρουσιάζοντας το ομότιτλο τραγούδι αυτού, αλλά και το “Strawberry Lipstick”. Στο σύνολό τους θα περιλαμβάνονται σε αυτόν 12 τραγούδια που θα διανεμηθούν από την Locomotion Records.

YUNGBLUD - god save me, but don't drown me out

Back To Top