skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | YUNGBLUD – The Emperor

Το “The Emperor” του Yungblud είναι το Hype Track για τη σεζόν 2022-23 του αμερικάνικου κολεγιακού ποδοσφαίρου.

Τίτλος τραγουδιού“The Emperor

Καλλιτέχνης: YUNGBLUD

Μουσική / Στίχοι: Dominic Harrison, Ellis Cruickshank Taylor, Matt Schwartz, Seton Daunt

Εταιρεία: Locomotion Recordings/ Interscope Records

Από το LP: “Yungblud”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

O Yungblud κυκλοφόρησε το νέο του single «The Emperor» , το οποίο θα χρησιμεύσει ως ο επίσημος ύμνος για την κάλυψη του ESPN για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023, η οποία ξεκινά στις 27 Αυγούστου.

«Είναι τεράστια τιμή να επιλέγεται το τραγούδι μου «The Emperor» ως ύμνος για την ποδοσφαιρική σεζόν του κολεγίου του ESPN», είπε ο Yungblud σε μια δήλωση. «Έγραψα αυτό το τραγούδι όταν ήμουν 17. Ήταν απλώς ένα ξέσπασμα αφιλτράριστης ενέργειας που ήξερα ότι μια μέρα θα είχε τη στιγμή της. Το έπαιζα ζωντανά για χρόνια, αλλά ποτέ δεν βρήκα την κατάλληλη στιγμή να το κυκλοφορήσω μέχρι τώρα. Το κολεγιακό ποδόσφαιρο είναι ένα τόσο τεράστιο κομμάτι της αμερικανικής κουλτούρας και το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φέρω ενέργεια στους ανθρώπους, οπότε ανυπομονώ να φέρει το τραγούδι αυτή την ενέργεια στους οπαδούς και τους παίκτες στους αγώνες όλη τη σεζόν».

Εκτός από τον Yungblud, αυτή τη σεζόν οι λάτρεις του κολεγιακού ποδοσφαίρου θα ακούσουν μουσική κι από άλλους καλλιτέχνες της Interscope Records/Capitol Music/Disney Music Group, συμπεριλαμβανομένων των Halsey, Ciara, Quavo & Takeoff, Tyler Hubbard, DNCE και Dreamers.

Ο Yungblud θα κυκλοφορήσει το ομώνυμο τρίτο studio album του στις 2 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει τα προηγούμενα singles του: “The Funeral”, “Memories” (feat. Willow) και “Don’t Feel Like Feeling Sad Today”.

YUNGBLUD - The Emperor

Back To Top