skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Zac Brown Band – You and Islands

Οι Zac Brown Band μάς συστήνουν το νέο, καλοκαιρινό single τους “You and Islands”!

Τίτλος τραγουδιού: “You and Islands”

Καλλιτέχνης: Zac Brown Band

Μουσική/Στίχοι: Adam James, Ben Simonetti, Zac Brown

Εταιρεία: Home Grown Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Η country μουσική είχε πάντα θέση σε κάθε φάση της ζωής μας και οι Zac Brown Band δε θα μπορούσαν να λείπουν από το φετινό καλοκαίρι. Έτσι, λοιπόν, στις 31 Ιουλίου την εμφάνισή του στις ψηφιακές πλατφόρμες έκανε το single “You and Islands”, ένα τραγούδι αφιερωμένο στην ξεγνοιασιά και τις “ημέρες εκτός”.

Βασισμένο στα alternative rock και country ηχοχρώματα, το “You and Islands” υπογράφουν οι Adam James, Ben Simonetti και Zac Brown. Επηρεασμένοι από την περίοδο της καραντίνας εξαιτίας του COVID-19, οι Zac Brown Band βρίσκουν τον χρόνο να αναπολήσουν τα όμορφα πράγματα στη ζωή. Το τελικό αποτέλεσμα αφορά στο δεύτερο, επίσημο single του group για το 2020, το οποίο κυκλοφόρησε έπειτα από το “The Man Who Loves You the Most”.

Μπορεί το συγκρότημα να ακύρωσε την προγραμματισμένη του περιοδεία, όπως όλοι οι καλλιτέχνες, ωστόσο δεν έχασε στιγμή για να δημιουργήσει. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Zac Brown Band έχουν στο ενεργητικό τους επτά, ολοκληρωμένες, δισκογραφικές δουλειές, με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2019, με τίτλο “The Owl”.

Zac Brown Band - You and Islands

Back To Top