skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | ZAZ – Qué vendrá

Η Γαλλίδα superstar, ΖΑΖ επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Qué vendrá”

Καλλιτέχνης: ZAZ

Μουσική / Στίχοι: David Esposito, Laurent Lamarca, Luis Frochoso

Εταιρεία: Warner Music France

Από το LP: “Effet miroir “

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Τρία χρόνια μετά το «Paris» (300.000 αντίτυπα), πέντε χρόνια μετά το «Recto Verso» (πάνω από 500.000 πωλήσεις), η Γαλλίδα τραγουδίστρια, Zaz επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο με ένα νέο album. H μοναδική φωνή και η ευαισθησία της Zaz την έχει αναγάγει στη συνείδηση του διεθνούς ακροατηρίου, ως το νέο πρότυπο του γαλλικού τραγουδιού. Η επόμενη περιοδεία της, η οποία θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, θα τη φέρει φυσικά στις γωνιές της Γαλλίας, αλλά και στη Ρωσία και στον Καναδά. Η δισκογραφική επιστροφή της είναι επίσης ένα γεγονός!

Αναμένεται το Νοέμβριο, λίγο πριν την εορταστική περίοδο, και θα περιέχει 15 νέους τίτλους όπως “On ne s’en remet jamais”, “J’aime j’aime”, “Je parle” και “Ma valse”“Είναι τόσο ανακατεμένο! Είναι ένα είδος potpourri. Πάντα μάθαινα να ανακαλύπτω τον εαυτό μου (…) Υπάρχουν τίτλοι που είναι ισχυροί. Πραγματικά προσφέρεται (για ερμηνεία) στη σκηνή”, δήλωσε η ίδια σχετικά με αυτή τη δουλειά. Αλλά η επιτυχία δεν έχει καταπραΰνει τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες της Zaz, η οποία ανοίγει την καρδιά της σε αυτό το album: “Θα έχει πολύ προσωπικά συναισθήματα”.

Το πρώτο single του δίσκου είναι εδώ και έχει τίτλο, “Que Vendrá”. Είναι ένα δίγλωσσο, τραγούδι “χορού” που έγραψαν οι: David Esposito, Laurent Lamarca και Luis Frochoso, που η Zaz ερμηνεύει στα γαλλικά και στα ισπανικά.

ZAZ - Qué vendrá

Back To Top