skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | ZHU – Nightcrawler

O ZHU επιστρέφει με μακάβριες διαθέσεις!

Τίτλος τραγουδιού: “Nightcrawler

Καλλιτέχνης: ZHU

Μουσική / Στίχοι: Steven Zhu

Από το album: “Blacklizt”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Ο παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής και τραγουδιστής ZHU, μετά από το debut album του “Generationwhy”, ετοιμάζει το μεγάλο comeback του.

Ο διάσημος παραγωγός επιστρέφει με το νέο του single “Nightcrawler” με εξώφυλλο μια ζωγραφισμένη εικόνα ενός άντρα – “φάντασμα”. Ο ZHU κυκλοφορεί το πρώτο του single για το 2017 και είναι ο προπομπός του νέου μουσικού project, το οποίο φημολογείται ότι λέγεται “Blacklizt”. Το “Nightcrawler” είναι ένα ψυχεδελικό, μυστηριώδες και σκοτεινό retro τραγούδι με αρκετά στοιχεία disco. Την παραγωγή και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο ZHU.

Στις 15 Μαρτίου, μαζί με το τραγούδι κυκλοφόρησε κι ένα μικρό teaser του επερχόμενου video clip. Το ασπρόμαυρο video δείχνει τέσσερις γυναίκες, οι οποίες μεταφέρουν ένα φέρετρο προς το νεκροταφείο, μαζί με τη συνοδεία άλλων ανθρώπων που φοράνε ρούχα με το λογότυπο του ZHU. Τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές του teaser αφήνουν κάποια τριαντάφυλλα, πάνω σε μια ταφόπλακα γράφει μία λίστα γνωστών EDM παραγωγών, όπως David Guetta, The Chainsmokers, Zedd, Steve Aoki κ.ά.

Το δεύτερο album του ZHU αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο από τη Mind Of a Genius και Columbia Records. Το lead single του “Blacklizt”, με τίτλο “Nightcrawler” είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming πλατφόρμες.

ZHU - Nightcrawler

ZHU - Nightcrawler (Teaser Video)

Back To Top