skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ziggy Katz (a.k.a. Finn Wolfhard) – Pieces of Gold (from “A24 When You Finish Saving the World” OST)

Ο Finn Wolfhard από το “Stranger Things” κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του “Pieces of Gold” ως indie μουσικός με το ψευδώνυμο Ziggy Katz

Τίτλος τραγουδιού: “Pieces of Gold

Καλλιτέχνης: Ziggy Katz (a.k.a. Finn Wolfhard)

Μουσική / Στίχοι: Ziggy Katz

Εταιρεία: A24 Music

Από το OST: “When You Finish Saving the World”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Σας παρουσιάζουμε τον Ziggy Katz: τον viral καλλιτέχνη που ερμηνεύει indie rock και folk μουσική σε ζωντανά streams από την κρεβατοκάμαρά του κάπου από τις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ, που είναι στην πραγματικότητα ακριβώς το σκηνικό της ταινίας όπου τον υποδύεται ο Finn Wolfhard. Ο Wolfhard, ή μάλλον ο Ziggy, πρωταγωνιστής της επερχόμενης ταινίας “When You Finish Saving the World”, κυκλοφόρησε το πρώτο αληθινό τραγούδι με το ψευδώνυμο του χαρακτήρα του, με τίτλο “Pieces of Gold”.

Το αρχικό τραγούδι είναι πιο ατμοσφαιρικό από τις κυκλοφορίες των υποτιθέμενων σημαντικών επιρροών του Ziggy -Elvis, John Lennon και Bob Dylan, σύμφωνα με το βιογραφικό του faux καλλιτέχνη στο Spotify. Ο Ziggy, σύμφωνα με τη σύντομη παράγραφο, θα περιέγραφε το στυλ του ως «κλασικό folk rock», αλλά “στην παραγμτικότητα”, “μισεί τις ταμπέλες”.

Το βιογραφικό αναφέρεται και σε ένα ακόμα τραγούδι με τίτλο “Particles of You”, σημειώνοντας ότι το Rolling Stone το αποκάλεσε “μακροσκελές”, κάτι που προφανώς δε συνέβη ποτέ στην πραγματικότητα, αλλά με βάση τον τραβηγμένο ήχο του “Pieces of Gold”, θα μπορούσε να είναι μάλλον ακριβές.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου, το “When You Finish Saving the World” γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Jesse Eisenberg, ο οποίος συνέβαλε επίσης με πρωτότυπη μουσική στο επερχόμενο soundtrack της. Το αρχικό soundtrack θα περιλαμβάνει επίσης τη διασκευή του Jeff Tweedy στο “Union Maid”, ενός εργατικού ύμνου που χρονολογείται από τον Ιούνιο του 1940. Ο Emile Mosseri συνέθεσε τη μουσική για την ταινία.

Ο Wolfhard παίζει στο πλευρό της Julianne Moore στην ταινία, η οποία υποδύεται τη μητέρα του, μιας φιλάνθρωπου γυναίκας που ονομάζεται Evelyn. Στο “When You Finish Saving the World” συμμετέχουν επίσης οι: Alisha Boe, Jay O. Sanders, Billy Bryk και Eleanore Hendricks.

Ziggy Katz (a.k.a. Finn Wolfhard) - Pieces of Gold (from "When You Finish Saving the World" OST)

Back To Top