skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Zoe Wees – Lonely

Απολαύστε το ολοκαίνουριο single της Γερμανίδας τραγουδίστριας, Zoe Wees, με τίτλο “Lonely”!

Τίτλος τραγουδιού“Lonely

Καλλιτέχνης: Zoe Wees

Μουσική / Στίχοι: Hight, Patrick Pyke Salmy, Ricardo Muñoz, Zoe Wees

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια της pop σκηνής με καταγωγή από την Γερμανία, η Zoe Wees κυκλοφόρησε το νέο της single, με τίτλο “Lonely”. Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου μέσω της Capitol Records κι αποτελεί μία low-tempo δημιουργία βασισμένη στα pop ηχοχρώματα αλλά και τις R&B αναφορές. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Hight, Patrick Pyke Salmy, Ricardo Muñoz, σε συνεργασία με την τραγουδίστρια.

Το “Lonely” αποτελεί ένα συναισθηματικό και βαθιά προσωπικό τραγούδι που περιγράφει λεπτομερώς τους αγώνες ψυχικής υγείας της Wees. Η τραγουδίστρια έγραψε το “Lonely” κατά τη διάρκεια των διακοπών, όταν η μοναξιά συχνά πλήττει τους ανθρώπους.

“Στην αρχή, δεν μου άρεσε καθόλου το τραγούδι και σταμάτησα τη συνεδρία και πήγα σπίτι”, είπε η Wees σε μια δήλωση. “Αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα, δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου και άρχισα να το δουλεύω ξανά. Μου πήρε λίγο χρόνο για να νιώσω άνετα με αυτό, αλλά τώρα μου αρέσει τόσο το τραγούδι όσο κι η ειλικρίνειά του”.

Zoe Wees - Lonely

Back To Top