skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Zola Jesus – Exhumed

Η Zola Jesus επιστρέφει με το νέο της single!

Τίτλος τραγουδιού: “Exhumed

Καλλιτέχνης: Zola Jesus

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: “OKOVI”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η 28χρονη καλλιτέχνιδα Zola Jesus (κατά κόσμον Nica Rosa Danilova) ξεκίνησε την μουσική της πορεία το 2009. Η εν λόγω τραγουδοποιός έχει κυκλοφορήσει τρία EP και πέντε ολοκληρωμένα album, με το τελευταίο της να είναι το “Taiga” (2004).

Η νεαρή και εξαιρετικά ταλαντούχα Zola, μετά από ένα διάλειμμα, επιστρέφει στις μουσικές της υποχρεώσεις. “Okovi” είναι ο τίτλος του έκτου – κατά σειρά – δίσκου της, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου από την Sacred Bones Records.

Η Zola Jesus επιστρέφει στον ήχο που αγαπήσαμε μέσα από τη δισκογραφική δουλειά της “Conatus” (2011) και από το EP της “Stridulum II”, στο οποίο ο τίτλος είναι επηρεασμένος από ένα Ιταλικό θρίλερ που χρονολογείται το 1979. Το “Exhumed” είναι η πρώτη γεύση από τον επερχόμενο δίσκο της.

Στο εν λόγω τραγούδι υπάρχουν σκληρό beat και αρκετά μελωδικά ουρλιαχτά. Το νέο single της Zola Jesus θυμίζει τη μουσική που έχει χαρίσει το θρυλικό συγκρότημα Evanescence. Η Danilova, μέσα από το καινούριο της επίτευγμα, μας ταξιδεύει στην προσωπική της κόλαση και πρόκειται να δώσει την καλύτερη μουσική της καριέρας της.

Zola Jesus - Exhumed

Back To Top