skip to Main Content

Νέο Cover | Νick Alexiou feat. Bessy Ikon – Feel What You Want

O Νick Alexiou και η Bessy Ikon παρουσιάζουν τη δική τους revisited εκδοχή στο club anthem της Kristine W, “Feel What You Want”.

Τίτλος τραγουδιού: “Feel What You Want”

Καλλιτέχνης: Νick Alexiou feat. Bessy Ikon

Μουσική / Στίχοι: Rob Dougan, Rollo Armstrong

Α’ Εκτέλεση: Kristine W (1994)

Εταιρεία: The Hubsters

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Ο Νίκος Αλεξίου είναι DJ, παραγωγός και music director στο Buddha Bar (Μύκονος) και το Barfly (Dubai). Ως DJ έχει παίξει σε πόλεις όλου του κόσμου (από το Λονδίνο μέχρι τον Άγιο Μαυρίκιο) και παράλληλα ως παραγωγός ανακατεύει μουσικά είδη χωρίς περιορισμούς (electronica, ethnic, deep house, spiritual, dance) προσβλέποντας στο να παρουσιάζει πάντα ένα ξεχωριστό soundtrack, πλημμυρισμένο από ενέργεια.

Στη πρώτη του κυκλοφορία για τη The Hubsters ο Αλεξίου, με παραγωγό τον ThroDef και τη φωνή της εξαιρετικής Bessy Ikon, διασκευάζει ένα club-classic, το “Feel What You Want” που πρωτοακούσαμε από τη Kristine W, (σύνθεση Rob Dougan και το ιδρυτικό μέλος των Faithless, Rollo Αrmstrong) το 1994 – ένα τραγούδι που κυριάρχησε στα clubs της Ευρώπης και της Αμερικής.

Το πρωτότυπο τραγούδι έφτασε στο Νο.4 στην Ολλανδία και στο Νο.22 στο Βέλγιο. Στο Eurochart Hot 100 , έφτασε στο Νο.83 τον Σεπτέμβριο του 1994. Στο UK Singles Chart, έκανε την εμφάνισή του τρεις φορές. Πρώτη φορά στο Νο.33 το 1994, μετά στο Νο.40 με ένα remix του 1997 από τον Γερμανό παραγωγό Peter Riesκαι τελευταία φορά το 2001 στο Νο.85. Το “Feel What You Want” εμφανίστηκε επίσης στο soundtrack του “Grand Theft Auto: Liberty City Stories” στον ραδιοφωνικό σταθμό Rise FM.

Νick Alexiou feat. Bessy Ikon - Feel What You Want

Original song: Kristine W - Feel What You Want (1994)

Back To Top