skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | A Great Big World feat. Christina Aguilera – Fall On Me

Οι A Great Big World και η Christina Aguilera συνεργάζονται για δεύτερη φορά και παρουσιάζουν τη νέα τους διασκευή στο “Fall On Me”, που για πρώτη φορά ακούσαμε το 2018 από τους Andrea Bocelli και Matteo Bocelli!

Τίτλος τραγουδιού: “Fall On Me”

Καλλιτέχνης: A Great Big World feat. Christina Aguilera

Μουσική / Στίχοι: Ian Axel, Matteo Bocelli, Chad Vaccarino, Fortunato Zampaglione

Πρώτη εκτέλεση: Andrea Bocelli, Matteo Bocelli – Fall On Me (2018)

Εταιρεία: S-Curve Records

Από το LP: “A Great Big World”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Για μία ακόμη μελωδική μπαλάντα επέλεξαν να συνεργαστούν ξανά οι A Great Big World με την Christina Aguilera! Στις 18 Νοεμβρίου, η Cristina Aguilera ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram σχετικά με την επικείμενη αυτή συνεργασία, λαμβάνοντας πολλά θετικά σχόλια από τους fans της. Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι η πρώτη φορά που το μουσικό duo συνεργάζεται με την Aguilera. Θυμόμαστε χαρακτηριστικά πως το 2013, οι τρεις καλλιτέχνες συνέπραξαν μουσικά για το τραγούδι “Say Something” που συμπεριλήφθηκε στον δίσκο των A Great Big Worlds “Is There Anybody Out There?”. Το τραγούδι κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο.1 των charts της Αυστραλίας και του Καναδά, ενώ μέχρι και σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και των δύο πλευρών.

Το τραγούδι που ένωσε ξανά τους A Great Big World με την Christina Aguilera έχει τίτλο “Fall On Me” και κυκλοφόρησε επίσημα στις 22 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα αναπόσπαστο τραγούδι του επερχόμενου studio album του duo, με τίτλο “A Great Big World”.  Αυτό όμως για το οποίο δεν ενημέρωσαν οι καλλιτέχνες είναι ότι επί της ουσίας το εν λόγω τραγούδι αφορά σε μία διασκευή που πραγματοποίησαν στο τραγούδι του 2018 των Andrea Bocelli και Matteo Bocelli.

Έξι χρόνια μετά, λοιπόν, από την πρώτη τους συνεργασίας φαίνεται πως η επιτυχία για το νέο αυτό εγχείρημα είναι δεδομένη.

Βαδίζοντας στα γνώριμα μονοπάτια οι καλλιτέχνες πρόκειται να ερμηνεύσουν ζωντανά στο κοινό για πρώτη φορά το τραγούδι κατά την τελετή απονομής των American Music Awards στις 25 Νοεμβρίου.

A Great Big World feat. Christina Aguilera – Fall On Me

Original Song: Andrea Bocelli feat. Matteo Bocelli – Fall On Me (2018)

Back To Top