skip to Main Content

Νέο Cover/Συνεργασία | Celine Dion, Andrea Bocelli, Lady Gaga, Lang Lang, John Legend – The Prayer

Η συγκλονιστική συνεργασία των Andrea Bocelli, Celine Dion, Lang Lang, John Legend και Lady Gaga, στο τραγούδι “The Prayer”, κυκλοφορεί επίσημα με το επίσημο album του “One World: Together at Home”!

Τίτλος τραγουδιού: “The Prayer”

Καλλιτέχνης: Celine Dion, Andrea Bocelli, Lady Gaga, Lang Lang, John Legend

Μουσική/Στίχοι: David Foster, Carole Bayer Sager, Alberto Testa, Tony Renis

Εταιρεία: Global Citizen

Από το LP: “One World: Together At Home”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 20 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Η Lady Gaga, που βοήθησε στην επιμέλεια του “One World: Together at Home” του Global Citizen, συγκέντρωσε τους εμβληματικούς τραγουδιστές Celine Dion, Andrea Bocelli και John Legend για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «The Preyer». Η πρωτότυπη εκδοχή του τραγουδιού κυκλοφόρησε αρχικά το 1999 ως ντουέτο της Celine Dion και του Andrea Bocelli για το soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Quest for Camelot”.

Οι τραγουδιστές συνοδεύτηκαν από τον φημισμένο πιανίστα Lang Lang, και όλοι μαζί ερμήνευσαν το τραγούδι από τα σπίτια τους, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης. Η νέα αυτή συνεργασία είναι πλέον διαθέσιμη μέσα από κάθε γνωστή πλατφόρμα streaming και download μέσα από το επίσημο album, της διαδικτυακής αυτής συναυλίας “One World: Together at Home: The Album”.

Η ειδική αυτή συναυλία, διάρκειας πάνω από οκτώ ώρες, συγκέντρωσε το ποσό των 127 εκατομμυρίων δολαρίων που θα διατεθούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την καταπολέμηση του COVID-19 σε όλο τον κόσμο.

Το special αυτό αφιέρωμα παρουσίασαν οι: Stephen Colbert, Jimmy Kimmel και Jimmy Fallon

ενώ ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν ήταν και οι: Paul McCartney, Kacey Musgraves, the Rolling Stones, Billie Eilish, Taylor Swift, Lizzo, Alicia Keys, Stevie Wonder, Usher, Eddie Vedder, Chris Martin, J Balvin, John Legend, Camila Cabello, Shawn Mendes, Pharrell Williams, Sam Smith, Billie Joe Armstrong, LL Cool J και πολλοί άλλοι.

Celine Dion, Andrea Bocelli, Lady Gaga, Lang Lang, John Legend - The Prayer

Celine Dion, Andrea Bocelli, Lady Gaga, Lang Lang, John Legend - The Prayer

Back To Top