skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | José James feat. Diana Dzhabbar – Bag Lady

Ακόμη μία διασκευή της Erykah Badu επέλεξε να κάνει ο José James, αυτή τη φορά με την Diana Dzhabbar για το “Bag Lady”!

Τίτλος τραγουδιού“Bag Lady

Καλλιτέχνης: José James feat. Diana Dzhabbar

Μουσική / Στίχοι: André Romell Young, Anthony Brian Bailey, Craig Longmiles, Isaac Lee Hayes, Nathaniel Hale, Ricardo Brown

Α’ Εκτέλεση: Erykah Badu (2000)

Εταιρεία: Rainbow Blonde Records

Από το LP: “On & On”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Νοεμβρίου 2022

Art-Cover:

“Αυτό είναι το 2ο single από το ‘On & On’ μου για το jazz αφιέρωμα στην Erykah Badu και περιλαμβάνει την απίστευτη Diana Dzhabbar στο φλάουτο. Άκουσα για πρώτη φορά την Diana πέρυσι στο Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής μου διαμονής στο CvA και εντυπωσιάστηκα αμέσως από την ατμόσφαιρα και την αφοσίωσή της στη μουσική. Εκτός από το να παίζει καταπληκτικό άλτο σαξόφωνο και φλάουτο, τραγουδά και κάνει beats. Αυτή η νέα γενιά είναι ασταμάτητη φίλε!!”

Είναι, λοιπόν, γεγονός. Ο José James έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο single από το μουσικό αφιέρωμα στην Erykah Badu κι αυτό δεν είναι άλλο από το “Bag Lady”. Για πρώτη φορά ακούσαμε το τραγούδι πριν από 22 χρόνια και συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου του 2000 και βρίσκεται στο δεύτερο studio album της Badu “Mama’s Gun”. Μάλιστα, το single όχι μόνο αγαπήθηκε από το κοινό, αλλά ανέβηκε και στην κορυφή των charts και συγκεκριμένα του αμερικανικού chart Hot R&B/Hip-Hop Songs (Billboard).

Για την εν λόγω διασκευή, ο James ένωσε τις δυνάμεις του με την Diana Dzhabbar που τον συνοδεύει με το φλάουτο.

Διαβάστε ξανά

Read Again

José James feat. Diana Dzhabbar - Bag Lady

Original Song: Erykah Badu - Bag Lady (2000)

Back To Top