skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | José James feat. Ebban Dorsey – The Healer

Ο José James αποτίει φόρο τιμής στην Erykah Badu μέσω της διασκευής του στο “The Healer”, κι ανακοινώνει το νέο του studio album!

Τίτλος τραγουδιού“The Healer

Καλλιτέχνης: José James feat. Ebban Dorsey

Μουσική / Στίχοι: Daniel Bangalter, Erica Wright, Malcom Robert Andrew McLaren, Otis Lee Jackson Jr

Α’ Εκτέλεση: Erykah Badu (2008)

Εταιρεία: Rainbow Blonde Records

Από το LP: “On & On”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

“Το πρώτο single ‘The Healer’ από το νέο μου album ‘On & On’ κυκλοφορεί τώρα!! Αυτό είναι το αφιέρωμα μου στη jazz στην εμβληματική δάσκαλο, Erykah Badu.”

Με αυτά τα λόγια, ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, José James, μάς σύστησε τη μοναδική του διασκευή στο τραγούδι της Erykah Badu, “The Healer”. Η Dorsey συνδέθηκε άρρηκτα με το neo soul κύμα κατά τις δεκαετίες των ‘90s και ‘00s, ενώ μέχρι σήμερα αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες στο είδος.

Ο José James, λοιπόν, κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου τη δική του εκδοχή στο τραγούδι έχοντας στο πλευρό του τον σαξοφωνίστα της τζαζ, Ebban Dorsey. Αξίζει να σημειώσουμε πως από τις απαρχές του, το “The Healer” είναι μια ωδή στην κουλτούρα του hip hop και μια διακήρυξη του πεδίου εφαρμογής του. Όσον αφορά την πρωτότυπη version του, αυτή αρχίζει με ένα σύντομο απόσπασμα από ένα τραγούδι του Malcolm McLaren, στο οποίο συμμετέχει η World’s Famous Supreme Team.

Ο James, λοιπόν, καταφέρνει να μάς συστήσει ή να μάς κάνει να θυμηθούμε την επιτυχία του 2008, η οποία θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο studio album του, με τίτλο “On & On”.

Διαβάστε ξανά

Read Again

José James feat. Ebban Dorsey - The Healer

Original Song: Erykah Badu - The Healer (2008)

Back To Top