skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | Phoebe Bridgers & Maggie Rogers – Iris

Η Phoebe Bridgers και η Maggie Rogers διασκευάζουν το “Iris” από τους Goo Goo Dolls!

Τίτλος τραγουδιού: “Iris”

Καλλιτέχνης: Phoebe Bridgers & Maggie Rogers

Μουσική / Στίχοι: John Rzeznik

Πρώτη Εκτέλεση: Goo Goo Dolls (1998)

Εταιρεία: –

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του αμερικανικού, alternative rock συγκροτήματος, Goo Goo Dolls, το “Iris” επιλέχθηκε από την Phoebe Bridgers και Maggie Rogers για να το διασκευάσουν. Στις 14 Νοεμβρίου, λοιπόν, η όμορφη και δυναμική αυτή μπαλάντα που μας κρατάει συντροφιά από το 1998 έκανε την εμφάνισή της στις ψηφιακές πλατφόρμες, με την ερμηνεία δύο γυναικείων φωνών. Χωρίς να παρεκκλίνει ιδιαίτερα μουσικά, το “Iris” παραμένει μία γλυκιά μπαλάντα, με τους κατακερματισμένους στίχους του John Rzeznik να έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας.

Στη νέα version που απέκτησε το “Iris” ξεχωρίζουμε τόσο τις folk rock αναφορές, όσο και country στοιχεία, τα οποία δίνουν μία άλλη βαρύτητα στο τραγούδι. Η πρώτη ανακοίνωση για την εν λόγω κυκλοφορία έγινε την πρώτη ημέρα των εκλογών στην Αμερική, με την Bridgers να ενημερώνει το κοινό για τη διασκευή μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Phoebe Bridgers, μάλιστα κυκλοφόρησε τον Ιούνιο το δεύτερο studio album της, με τίτλο “Punisher”, ενώ από τη δική της πλευρά, η Rogers σηματοδότησε την πρώτη της κυκλοφορία για το 2020 με αυτή τη συνεργασία. Για την ιστορία αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το “Iris” περιλαμβάνεται στο έκτο album των Goo Goo Dolls, “Dizzy Up the Girl”, ενώ ακόμη το απολαύσαμε μέσα από το soundtrack της ταινίας “City of Angels”!

Phoebe Bridgers & Maggie Rogers – Iris

Original song: Goo Goo Dolls - Iris (1998)

Back To Top