skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | Shawn Mendes & Camila Cabello – The Christmas Song

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello σε μία χριστουγεννιάτικη έκπληξη!

Τίτλος τραγουδιού“The Christmas Song”

Καλλιτέχνης: Shawn Mendes & Camila Cabello

Μουσική / Στίχοι: Robert Wells, Mel Tormé

Πρώτη εκτέλεση: Nat King Cole (1961)

Εταιρεία: Island Records

Από το LP: “Wonder (Deluxe Edition)

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Είναι γεγονός πως μιλάμε για δύο από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες της εποχής μας, όπως επίσης είναι γεγονός πως και οι δύο δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Έτσι, λοιπόν, ο Shawn Mendes παίρνοντας τα ηνία κι ανακοινώνοντας μία ημέρα μετά από την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου του “Wonder” πως κυκλοφόρησε και σε deluxe edition ένεκα των εορτών, ο ίδιος επιστράτευσε την Camila Cabello για να πραγματοποιήσουν ένα γλυκό ντουέτο διασκευάζοντας μία πασίγνωστη δημιουργία.

Ο λόγος γίνεται για το “The Christmas Song”, ένα τραγούδι που έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 1945 αποτελώντας πλέον σήμερα ένα παραδοσιακό, χριστουγεννιάτικο anthem, ενώ ευρέως γνωστό έγινε το 1961 μέσα από την ερμηνεία του εμβληματικού Nat King Cole. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Robert Wells και Mel Tormé.

Οι φωνές τόσο του Mendes όσο και της Cabello εναρμονίστηκαν πλήρως για ακόμη μία φορά (άλλωστε το έχουν αποδείξει και μέσω του hit single τους Señorita) και το τελικό αποτέλεσμα έκανε την εμφάνισή του στις 5 Δεκεμβρίου για να το απολαύσουμε. Όπως ανέφεραν και οι δύο καλλιτέχνες, μάλιστα, μέσω των social media, πολλές, γιορτινές εκπλήξεις είναι καθ’ οδόν.

Shawn Mendes & Camila Cabello - The Christmas Song

Original Song: Nat King Cole - The Christmas Song (1961)

Back To Top