skip to Main Content

Νέο Music Video | Ελένη Φουρέιρα – Triumph

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει με το νέο της τραγούδι “Triumph”!

Τίτλος τραγουδιού“Triumph”

Καλλιτέχνης: Ελένη Φουρέιρα

Μουσική / Στίχοι: Alex Leon, Eleni Foureira, Andy Nicolas

Σκηνοθεσία: Yannis Dimolitsas

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: Stans Alone Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Together we «Triumph»! Μέσα από ένα uptempo single, που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records, η Ελένη Φουρέιρα στέλνει, με τη φωνή και το δυναμισμό της, ένα ξεχωριστό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και, για ακόμα μία φορά, κατακτά τις καρδιές μας!

Τη στιγμή που τα «Fuego» και «Tómame» παραμένουν σε ασταμάτητη τροχιά επιτυχίας εντός και εκτός Ελλάδας, η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής, που συνεχίζει την πολύμηνη sold out ευρωπαϊκή της περιοδεία με επόμενο σταθμό την Ισλανδία, παρουσιάζει ένα αγγλόφωνο pop anthem σε μουσική Alex Leon και στίχους Andy Nicolas.

Το «Triumph» αποτελεί μια ζωντανή αφιέρωση για όλες τις γυναίκες που καθημερινά προσπαθούν, αγωνίζονται, εμπνέουν και στηρίζουν η μία την άλλη και ξεσηκώνει αμέσως με τον ανεβαστικό ρυθμό του, καθώς και με το δυναμικό music video που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας.

Ως σύμβολο της δύναμης που απορρέει από τη γυναικεία συλλογικότητα, το «Triumph» ντύνει την καμπάνια #TogetherWeTriumph της Triumph, της μεγαλύτερης εταιρείας εσωρούχων παγκοσμίως, με επίκεντρο τη στήριξη των γυναικών. Η παρουσίαση του τραγουδιού έγινε σε μία μοναδική βραδιά, το βράδυ της Τετάρτης, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, παρουσία ανθρώπων από το χώρο της μόδας, της showbiz και των media, με την Ελένη Φουρέιρα να κλέβει για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με την «εκρηκτική» της stage performance!

Δ.Τ.

Ελένη Φουρέιρα - Triumph

Back To Top