skip to Main Content

Νέο Music Video | 정국 Jung Kook (of BTS) feat. Fahad Al Kubaisi – Dreamers (FIFA World Cup 2022™ Official Soundtrack)

Κυκλοφόρησε το τραγούδι “Dreamers” που ακούστηκε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στο Κατάρ από τους 정국 Jung Kook των BTS και Fahad Al Kubaisi!

Τίτλος τραγουδιού: “Dreamers

Καλλιτέχνης: Jung Kook (of BTS) feat. Fahad Al Kubaisi

Μουσική / Στίχοι: Jung Kook, Mustapha El Ouardi, Pat Devine, RedOne

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Universal Music/Def Jam Recordings

Από το OST: “Music from the FIFA World Cup Qatar 2022 Official Soundtrack”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Νοεμβρίου 2022

Art-Cover:

Ακριβώς στην ώρα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το νέο τραγούδι ap;o to soundtrack της FIFA, με τίτλο “Dreamers”, έρχεται από τον Jung Kook των BTS και του τραγουδιστή και παραγωγού του Κατάρ, Fahad Al Kubaisi.

Ο ανεβαστικός ύμνος περιλαμβάνει φωνητικά από τον Jung Kook, το τρίτο solo τραγούδι από το νεότερο μέλος των BTS φέτος μετά το “Stay Alive” του Φλεβάρη (παραγωγή από τον συμπαίκτη του στο συγκρότημα Suga) και το “Left & Right” (την Hot 100 καλοκαιρινή επιτυχία του με τον Charlie Puth). Στην πίστα εμφανίζεται επίσης ο τραγουδιστής και παραγωγός από το Κατάρ Fahad Al Kubaisi. Ο 41χρονος άφησε επίσης δύο singles νωρίτερα φέτος, με τα δύο αραβικά pop singles να κερδίζουν εκατομμύρια streams στο YouTube: το “Aghnni” έχει περισσότερες από 9,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ το “Yousfi Al Halla” έχει πάνω από τρία εκατομμύρια.

Το “Dreamers” είναι σε παραγωγή από το RedOne, τον παραγωγό της dance pop σκηνής που εντάχθηκε στη FIFA στα τέλη του 2021 ως στέλεχος της Creative Entertainment και έχει βοηθήσει να υπογράψει επιτυχίες για σούπερ stars, όπως η Nicki Minaj, η Lady Gaga και ο Enrique Iglesias.

Ο Jung Kook ερμήνευσε το νέο τραγούδι στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στο Κατάρ για το 2022. Ο star γύρισε ένα music video που παρουσιάζει την σκηνική του παρουσία που αποκαλύφθηκε μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού.

정국 Jung Kook (of BTS) feat. Fahad Al Kubaisi - Dreamers (FIFA World Cup 2022™ Official Soundtrack)

Back To Top