skip to Main Content

Νέο Music Video | 지민 (Jimin) – Set Me Free Pt.2

Ο 지민 (Jimin) των BTS ανακοίνωσε το πρώτο του solo LP και κυκλοφόρησε το single “Set Me Free Pt.2”!

Τίτλος τραγουδιού: “Set Me Free Pt.2”

Καλλιτέχνης: 지민 (Jimin)

Μουσική/Στίχοι: GHSTLOOP, Jimin, Pdogg, Supreme Boi

Σκηνοθεσία: Oui Kim

Εταιρεία: BIGHIT MUSIC

Από το LP: “FACE”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Ο Jimin των BTS αποκάλυψε το “Set Me Free Pt.2”, το single πριν από την κυκλοφορία από το ντεμπούτο solo album του, “Face”.

Το hip-hop single αναγγέλλεται από επείγουσες χάλκινες μελωδίες και επίμονα drums παράλληλα με τον ήχο μιας χορωδίας και της ορχήστρας. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, απεικονίζει την “απόφαση του τραγουδιστή να ελευθερωθεί ξεπερνώντας τον πόνο, τη θλίψη και το κενό που κρύβεται βαθιά μέσα του”.

Στο music video που συνοδεύει το τραγούδι, ο star συνοδεύεται από μια σειρά από χορευτές σε έναν χώρο που θυμίζει Panopticon. Καθώς η κάμερα τον ακολουθεί, ο Jimin και η ομάδα χορού απεικονίζουν την ισχυρή του θέληση να ξεπεράσει τους επαναλαμβανόμενους αγώνες και τον πόνο που έχει αντιμετωπίσει και τελικά να απελευθερωθεί στις κινήσεις τους.

Το “Set Me Free Pt.2” προηγείται του επερχόμενου solo album του Jimin, “Face”. Ο πλήρης δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου και λέγεται ότι θα παρουσιάσει τον star “αντιμετωπίζοντας τον εαυτό του κατά μέτωπο καθώς ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του ως σόλο καλλιτέχνης”. Το “Face” θα περιλαμβάνει τέσσερα ακόμη πρωτότυπα τραγούδια μαζί με τα “Set Me Free Pt.2” – “Face-off”, “Interlude: Dive”, “Like Crazy” και “Alone”. Επιπλέον, το tracklist θα ενισχυθεί από μια αγγλόφωνη έκδοση του “Like Crazy”.

Ο αρχηγός των BTS και rapper RM συνεργάστηκε με τον Jimin στον δίσκο, γράφοντας από κοινού το “Face-off” και το “Like Crazy”. Οι μακροχρόνιοι συνεργάτες παραγωγής του group, Pdogg και Ghstloop, αποδίδονται επίσης σε όλα τα τραγούδια του δίσκου.

지민 (Jimin) - Set Me Free Pt.2

Back To Top