skip to Main Content

Νέο Music Video | Bajofondo, Natalia Oreiro – Будем танцевать (Listo Pa’Bailar)

Οι Bajofondo συνεργάζονται με την Natalia Oreiro στο ρωσο-ισπανικό τραγούδι τους “Будем танцевать (Listo Pa’Bailar)”!

Τίτλος τραγουδιού“Будем танцевать (Listo Pa’Bailar)

Καλλιτέχνης: Bajofondo, Natalia Oreiro

Μουσική / Στίχοι: Gustavo Alfredo Santaolalla, Juan Pablo Campodónico Texeira, Alfonso Tagle Lara, Benjamín Alfonso Tagle Lara, Alexandra Romanenko

Σκηνοθεσία: Agustín Ferrando Trenchi / Gustavo Santaolalla

Εταιρεία: Sony Music México

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Ένα θέμα στα ρωσικά με πινελιές από ισπανικά, στο οποίο συμμετείχε η διάσημη καλλιτέχνης από την Ουρουγουάη Natalia Oreiro, είναι η νέα πρόταση του συγκροτήματος Bajofondo. Η συνεργασία γεννήθηκε μετά από μια σειρά συμπτώσεων μεταξύ του συγκροτήματος από το Río de la Plata της Αργεντινής και της τραγουδίστριας και ηθοποιού, καθώς και οι δύο προέρχονται από αυτό το μείγμα πολιτισμών μεταξύ Ουρουγουάης και Αργεντινής, εκτός από το ότι είναι φίλοι και συνεργάτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Oreiro έχει μακρά ιστορία και το ταλέντο της την οδήγησε να αναγνωριστεί σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Το ίδιο συμβαίνει με τους Bajofondo, των οποίων η μουσική έχει χρησιμοποιηθεί επίσημα σε διάφορα soundtracks ταινιών και σειρών της χώρας ακόμα και από διάσημα μπαλέτα της.

Με αυτόν τον τρόπο, το “Будем танцевать (Listo PaBailar)” γεννήθηκε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε παγκοσμίως και δίνει μια θετική και ελπιδοφόρα προοπτική μέσω της μουσικής και του χορού. Δημιουργήθηκε εν μέσω της πανδημίας και ηχογραφήθηκε σε πέντε διαφορετικά studios που βρίσκονται μεταξύ του Μπουένος Άιρες, του Μοντεβιδέο και του Λος Άντζελες, στιγμές που απεικονίζονται στο επίσημο music video του. Επίσης, αυτό το τραγούδι είναι η πρώτη προεπισκόπηση του νέου EP του συγκροτήματος.

Bajofondo, Natalia Oreiro - Будем танцевать (Listo Pa'Bailar)

Back To Top