skip to Main Content

Νέο Music Video | Cubaneros – Mientras Tenga Mi Voz (Όσο έχω φωνή)

Οι Cubaneros κυκλοφορούν τη δική τους ισπανόφωνη εκδοχή στο πασίγνωστο “Όσο Έχω φωνή” της Άννας Βίσση

Τίτλος τραγουδιού: “Mientras Tenga Mi Voz”

Καλλιτέχνης: Cubaneros

Μουσική/Στίχοι: Φίλιππος Νικολάου, Anaisa Vega Castillo

Πρώτη Εκτέλεση: Άννα Βίσση (1980)

Σκηνοθεσία: Περικλής Παπανδρεόπουλος

Εταιρεία: Cubaneros

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Mε την διασκευή για το “Lost On you” άγγιξαν τα 24 εκατομύρια “χτυπήματα” στο YouTube. Η αναγνωρισιμότητα της μπάντας που έχει έδρα την Πάτρα, ξέφυγε από τα ελληνικά σύνορα ενώ κατάφεραν και μια συνεργασία σε live εμφάνιση με τον λατίνο τραγοδιστή Luis Fonsi.

Οι Cubaneros επιστρέφουν τώρα με φρέσκια διασκευή και ένα νέο συνοδευτικό music video τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο καλοκαιρινό Bodegas στην παραλία Προαστίου της Πάτρας. Τη σκηνοθεσία του clip υπογράφει ο Περικλής Παπανδρεόπουλος.

Το τραγούδι έχει τίτλο “Mientras Tenga Mi Voz” και ουσιαστικά πρόκειται για μια ακόμα διασκευή του συγκροτήματος, αυτή τη φορά στο αλησμόνητο άσμα της Άννας Βίσση από το 1980,  “Όσο έχω φωνή” που συμπεριλαμβανόταν στο δίσκο της “Ναι”! Τους ισπανόφωνους στίχους που βασίζονται σε εκείνους του Φίλιππου Νικολάου, υπογράφει η Anaisa Vega Castillo, η οποία ερμηνεύει και την εν λόγω διασκευή.

Πριν από περίπου ένα χρόνο οι Cubaneros κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους album με τίτλο “A Mi Manera” ενώ τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησαν ένα ακόμα single με τίτλο “Ναι Μωρέ!”.

Cubaneros - Mientras Tenga Mi Voz (Όσο έχω φωνή)

Back To Top