skip to Main Content

Νέο Music Video | Dan Balan – Любовь как в песнях

Απολαύστε το νέο single του Dan Balan, με τίτλο “Любовь как в песнях”, συνοδευμένο από το music video του!

Τίτλος τραγουδιού: “Любовь как в песнях”

Καλλιτέχνης: Dan Balan

Μουσική/Στίχοι: Dan Balan

Σκηνοθεσία: Dan Balan

Εταιρεία: Monarda Studios

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Μπορεί να απομένουν μόλις λίγες ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, ωστόσο ο Μολδαβός τραγουδιστής και hit-maker των singles “Chica Bomb”, “Justify Sex” και “Freedom”, Dan Balan, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι. Αυτό είναι εμφανώς επηρεασμένο από την καλοκαιρινή διάθεση κι έχει τίτλο “Любовь как в песнях”, που στα ελληνικά σημαίνει “Αγάπη όπως στα τραγούδια”.

Βασισμένο στα pop και synth-pop στοιχεία, το τραγούδι αποτελεί μία ανάλαφρη και “ταξιδιάρικη” δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής. Το ίδιο ύφος δεν λείπει ούτε από το music video που συνοδεύει το single και σε αυτό θα απολαύσουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζει με πάθος τη ζωή του από τα χρόνια της νιότης του ως και τα βαθιά του γεράματα. Ο Dan Balan ανέλαβε και ρόλο σκηνοθέτη.

Όντας ενεργός στη μουσική βιομηχανία από το 1998, ο 42χρονος καλλιτέχνης υπήρξε ενεργό μέλος κι ιδρυτής του eurodance συγκροτήματος O-Zone. Χάρη σε αυτό απέσπασε ουκ ολίγα μουσικά βραβεία (MTV Romania Music Awards), ενώ ως solo καλλιτέχνης μεταξύ άλλων κέρδισε τρεις φορές το Golden Gramophone Award.

Dan Balan - Любовь как в песнях

Back To Top