skip to Main Content

Νέο Music Video | Go_A – ШУМ (Shum) (ESC 2021: Ukraine)

Ακούστε το τραγούδι “ШУМ (Shum)” από τους Go_A που θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον φετινό θεσμό της Eurovision!

Τίτλος τραγουδιού“ШУМ (Shum)

Καλλιτέχνης: Go_A

Μουσική / Στίχοι: Taras Shevchenko, Kateryna Pavlenko, Ihor Didenchuk

Σκηνοθεσία: Ivan Buyansky, Go_A

Εταιρεία: –

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

To “Shum” (Ουκρανικά: “ШУМ”) (μετάφραση: “θόρυβος”) είναι ένα τραγούδι του συγκροτήματος Go_A το οποίο επιλέχτηκε να αντιπροσωπεύσει την Ουκρανία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021 στο Rotterdam. Θα είναι η πρώτη φορά που ένα τραγούδι γραμμένο εξ ολοκλήρου στην ουκρανική γλώσσα θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό.

Το τραγούδι επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 στις 4 Φεβρουαρίου 2021, αφού οι Go_A επιλέχτηκαν εσωτερικά από τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό UA: PBC. Στις 17 Νοεμβρίου 2020, η EBU επιβεβαίωσε ότι δεν θα διεξαχθεί η ημιτελική κλήρωση κατανομής για το διαγωνισμό 2021. Αντ’ αυτού, οι ημιτελικοί θα έχουν την ίδια σύνθεση χωρών όπως καθορίζεται από την κλήρωση για τους ημιτελικούς του διαγωνισμού 2020, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2020 στο Δημαρχείο του Rotterdam. Η Ουκρανία τοποθετήθηκε στον πρώτο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου 2021, και είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της παράστασης.

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν τα μέλη του συγκροτήματος: Taras Shevchenko, Kateryna Pavlenko και Ihor Didenchuk ενώ για τη σκηνοθεσία του συνοδευτικού music video -που είναι εξολοκλήρου γυρισμένο με smartphones- συνεργάστηκαν με τον John Buyanskyy.

Back To Top