skip to Main Content

Νέο Music Video | The Lazytrains – Αint this Kind of Woman

Οι The Lazytrains επέστρεψαν και παρουσιάζουν το music video του “Αint this Kind of Woman”!

Τίτλος τραγουδιού“Αint this Kind of Woman”

Καλλιτέχνης: The Lazytrains

Μουσική / Στίχοι: The Lazytrains

Σκηνοθεσία: Nikos Lamprou

Εταιρεία: The Lazytrains

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Οι Lazytrains είναι ενεργοί εδώ και πολλά χρόνια στη blues σκηνή της Ελλάδας. Προτιμούν τις Live εμφανίσεις καθώς εμπνέονται από την επικοινωνία με το κοινό και έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Το 2022 θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Blues Challenge που διοργανώνει το European Blues Union στo Malmo της Σουηδίας.

Το «Αint this Kind of Woman» είναι το δεύτερο single απο τον επερχόμενο δίσκο τους μετά από τα singles «I Don’t Need No Money»  του 2020 και “Τhe Sound Of the Blues” του 2018. Πρόεκιται για ένα τραγούδι που μιλάει για την εσωτερική δύναμη της γυναίκας και τη μάχη που δίνει για να διατηρήσει την ακεραιότητα της.

Σε πείσμα των καιρών συνεχίζουν να παίζουν μουσική και να ονειρεύονται ένα κόσμο που τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, ένα κόσμο που η τέχνη ενώνει τους ανθρώπους και δεν είναι στο περιθώριο. #supportArtWorkers

Στο τρένο, συνοδός είναι η Μαρία Ιωαννίδου (φωνή-καζού), στο βαγκόν-ρεστοράν σερβίρει ο Πέτρος Κουτρουμπής (κιθάρα). Την ατμάμαξα οδηγεί η μηχανοδηγός Ελενη Φυσέκη (τύμπανα-φωνητικά) και πίσω της φτυαρίζει ο θερμαστής Λευτέρης Κατσάς (μπάσο)… Ελεγκτής εισιτηρίων δεν υπάρχει !

Δ.Τ.

The Lazytrains - Αint this Kind of Woman

Back To Top